Mergi direct la conținut »
E cea mai ieftină locuință de vânzare în zona Kiseleff, cea mai scumpă din Capitală. Costă doar 28.000 de euro
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri > E cea mai ieftină locuință de vânzare în zona Kiseleff, cea mai scumpă din Capitală. Costă doar 28.000 de euro

E cea mai ieftină locuință de vânzare în zona Kiseleff, cea mai scumpă din Capitală. Costă doar 28.000 de euro

Cea mai ieftină locuință de vânzare în zona Kiseleff, una dintre cele mai exclusiviste din Capitală unde prețul mediu de vânzare solicitat de proprietari ajunge la 2.600 de euro, este o garsonieră pe care o poți cumpăra cu doar 28.000 de euro.

Garsoniera are o suprafață utilă de 20 de mp și se află într-un bloc vechi cu 4 etaje de pe Bulevardul Poligrafiei, poziționat la cinci minute de Piața Presei Libere.

Vezi AICI IMAGINI cu cea mai ieftină locuință de vânzare în zona Kiseleff 

Locuința este mobilată, dispune de îmbunătățiri și este dotată cu aer condiționat, potrivit anunțului de vânzare publicat pe Imobiliare.ro.

La polul opus se află un penthouse cu 5 camere și finisaje de lux care se vinde cu 1,3 milioane de euro.

Citește și: Topul cartierelor unde găsești cele mai bune prețuri

Citește și: Cum arată partamentul din București în care te muți cu 9.000 de euro pe lună

Acesta se află într-un imobil construit în 2012, în apropierea Parcului Kiseleff, și poate fi cumpărat parțial mombilat, alături de un loc de parcare în garajul subteran al clădirii.

Vezi AICI cum arată cea mai scumpă locuință de vânzare în zona Kiseleff 

Cea mai scumpă locuință de vânzare în zona Kiseleff are o suprafață utilă de aproape 200 de mp și este utilată cu mașină de spălat vase, mașină de spălat rufe, frigider și aragaz.

Close
Închide
  Close