„Pentru acţiunile din această noapte sunt pregătite să intervină un număr de 454 de utilaje şi un stoc de material antiderapant de peste 17.000 de tone. Totodată, în situaţia în care condiţiile meteorologice o vor impune, echipele Brigăzii Rutiere şi ale Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti vor însoţi operatorii de deszăpezire în teren, pentru eficienţa acţiunilor”, a transmis Primăria Capitalei, potrivit digi24.ro.

De asemene, Direcţia Generală de Asistenţă Socială continuă acţiunile privind identificarea şi cazarea persoanelor fără adăpost.

„În ceea ce priveşte persoanele fără adăpost, echipele DGASMB vor continua şi în această seară acţiunile privind depistarea persoanelor fără adăpost, astfel încât acestea să fie cazate în centrele sociale ale Municipalităţii. De asemenea, DGASMB monitorizează, în această noapte, în 141 de locaţii din Capitală, persoanele care refuză cazarea în centrele sociale, distribuind ceai şi supă caldă, precum şi geci, bocanci, pături, în caz de nevoie”, potrivit Primăria Capitalei.

Deoarece meteorologii au anunțat ninsori în Capitală, începând cu ora 19.00, sunt activate 53 de puncte fixe unde vor fi poziţionate utilajele de deszăpezire, astfel încât să poată acţiona cât mai prompt.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti are deschis continuu un Serviciu de urgenţe sociale, tel. scurt 021.9524, la care bucureştenii pot sesiza cazurile de persoane fără adăpost din Bucureşti.

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații
Recomandări

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații

Meteorologii anunță un nou val de ninsori, începând de azi, dar și minime de -14 grade Celsius. Astfel, în intervalul 9 ianuarie, ora 20:00 – 10 ianuarie, ora 8:00, în Capitală, vremea va fi în general închisă şi se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare. Stratul de zăpadă nou depus va fi de 6 – 10 centimetri. Vântul va sufla slab şi moderat, cu rafale de cel mult 30 km/h, iar temperatura minimă, mai ridicată decât în noaptea precedentă, va fi cuprinsă între de -2 şi -1 grad.


S-a dat startul reducerilor! Românii care nu au prins promoțiile de Sărbători pot ”vâna” produse la prețuri mici


 

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur