MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Cursă Ryanair București-Timișoara a fost amânată, după ce o piesă din cabină „a fost furată sau a dispărut”

Distribuie

O cursă Ryanair a fost amânată patru ore, pentru că din cabina pilotului a dispărut...o piesă. Cel puțin asta a declarat un călător, care a făcut publică informația. Compania a trimis un alt avion care a decolat la ora 10.30 de pe Aeroportul Otopeni către Timișoara, dar nu a oferit un punct de vedere până în acest moment.

Cursa Ryanair care trebuia să decoleze la 6:30 de la Otopeni nu a mai decolat pentru că „o piesă a fost furată sau a dispărut”. „Lipsește o parte din cabină”. Formulările nu-mi aparțin”, a acuzat un călător, Bogdan, potrivit Digi24.

Cursa București-Timișoara de la Ryanair a fost amânată. Ni s-a spus că o piesa din cabina pilotului a fost furată și nu se poate decola. Au spus că trimit alt avion în jur de ora 10. Nu am mai auzit să se fure ceva din cabina avionului”, a confirmat un alt pasager.

Nu ne-au spus ce piesa era, dar am așteptat mai mult de 1h ca să ne anunțe”, a adăugat Cristian.


Citește și: Bani și oferte limitate pentru cei care au vrut să cumpere televizoare prin Programul ”Rabla la electrocasnice”. Administrația Fondului de Mediu a schimbat regulile înainte de lansare pentru că au cerut producătorii


Citește mai multe despre Ryanair pe Libertatea.

Comentarii