Mergi direct la conținut »
Ryanair a fost aleasă, pentru al șaselea an la rând, cea mai proastă companie aeriană de curse scurte
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Ryanair a fost aleasă, pentru al șaselea an la rând, cea mai proastă companie aeriană de curse scurte

Ryanair a fost aleasă, pentru al șaselea an la rând, cea mai proastă companie aeriană de curse scurte

Compania irlandeză low-cost, Ryanair a fost aleasă pentru al șaselea an consecutiv cea mai proastă companie aeriană de curse scurte, anunță BBC News. Irlandezii s-au clasat pe ultimul loc dintr-o listă de 19 companii.

Pentru al șaselea an la rând Ryanair a fost desemnată cea mai proastă companie aeriană de cursă scurtă, dar reprezentanții companiei spun că acest lucru nu le afectează cu nimic succesul și că nu îi afectează.

Clasamentul a fost realizat în urma unui sondaj la care au participat peste 8.000 de pasageri. „Numărul de pasageri Ryanair a crescut cu 80% în ultimii șase ani, iar Ryanair.com a devenit cel mai vizitat site web al unei companii aeriene din lume. Aceste fapte reflectă ceea ce doresc clienții, mai mult decât un nereprezentativ făcut pe doar 8.000 de persoane”, a declarat un reprezentant al Ryanair.

Pe primele poziții se situează companiile Aurigny Air Service, Swiss Airlines, Jet2, Norwegian și KLM.

Wizz Air, o altă companie low cost care efectuează un număr foarte mare de zboruri din România, s-a situat și ea pe ultimele locuri în clasamentul pasagerilor.

Ryanair a avut un an dificil, după ce a fost nevoită să anuleze sute de zboruri din cauza unei greve a piloților, iar călătorii nu au primit niciun fel de compensație pentru zborurile anulate. De asemenea, politica bagajelor de mână a fost schimbată de trei ori în 2018.


Citește și: GALERIE FOTO | Cele mai îndrăznețe ținute de la Globurile de Aur 2019. Vedetele au impresionat pe covorul roșu


 

Close
Închide
  Close