Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Cuțitarii-autostopiști au ucis pentru propria... distracție? Ar fi putut fi beți sau drogați
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > EXCLUSIV / Cuțitarii-autostopiști au ucis pentru propria... distracție? Ar fi putut fi beți sau drogați

EXCLUSIV / Cuțitarii-autostopiști au ucis pentru propria… distracție? Ar fi putut fi beți sau drogați

De aproape o săptămână, cei doi indivizi deosebit de periculoși care i-au tăiat gâtul unui bărbat și au rănit-o grav pe soția acestuia, sunt în libertate. Polițiștii aflați pe urmele criminalilor care făcuseră autostopul pe DN3A au pus cap la cap anumite informații care i-au condus la ipoteza șocantă că cei doi cuțitari ar fi putut ucide doar pentru propria...distracție!

De Cristian Burcioiu,

Bieții oameni care au avut neșansa să-i ia în autoturism pe cei doi autostopiști au fost atacați, spun, surse judiciare, în același timp, cu două cuțite. Ca în scenariul unui film de groază, unul dintre atacatori i-ar fi tăiat gâtul bărbatului aflat la volan, iar celălalt pasager, aflat tot pe bancheta din spate, a înjunghiat-o în omoplat pe femeia din fața sa care a scăpat cu viață doar printr-un miracol.

Criminalii fugari se află într-un cerc de suspecți

De ce necunoscuții – despre care investigatorii spun că ar avea până-n 30 de ani, că nu au trecut prin pușcării și că deja se află într-un cerc de suspecți -, au acționat cu atâta brutalitate împotriva unor oameni cărora nu le-au cerut absolut nimic?

”Este foarte probabil ca atacatorii să fi fost băuți sau să fi fost drogați. Într-o asemenea situație, în lipsa unor indicii care să ne conducă la un omor comis în scop de jaf, este foarte probabil ca atacurile derulate în același timp să fi fost comise fără nici un motiv, doar dintr-o distracție morbidă. Cei doi bărbați au vrut, probabil, să-și dovedească unul altuia ceva. Capturarea lor va lămuri și mobilului atacului”, ne-au explicat surse judiciare.

Supraviețuitoarea atacului brutal a oferit primele date polițiștilor

Puținele informații de la care judiciariștii călărășeni au pornit în această anchetă au fost oferite de Violeta Constantin, supraviețuitoarea cumplitului atac. Ea nu a vorbit nici de vreo amenințare anterioară crimei, nici de intenția acestora de a-i jefui. Pur și simplu, atât ea, cât și soțul ei aflat la volan s-au trezit atacați din senin, în același timp, de autostopiștii-cuțitari pe care îi luaseră în mașină, la Drajna.

În dreptul,localității Tudor Vladimirescu s-a produs atacul, iar cuțitarii au fugit. Căutările asasinilor fugari se fac și la vedere, cu ajutorul filtrelor, dar și cu ajutorul informațiilor culese și din mediile infracționale.

 

Close
Închide
  Close