MENIU CAUTĂ
10 Aug. 2018 21:44

Dani Mocanu, printre protestatarii din Piața Victoriei. Cum a fost surprins astistul

Distribuie

Dani Mocanu, printre prtestatarii din Piața Victoriei. Artistul s-a alăturat zecilor de mii de oameni care s-au strâns vineri seara, 10 mai în Capitală. Acesta a venit însoțit de câțiva prieteni.

Îmbrăcat în negru din cap până în picioare, Dani Mocanu a petrecut mai bine de două ore în Piața Victoriei, alături de zecile de mii de oameni.

Mitingul diasporei din 10 august, în Piața Victoriei.  Peste 20.000 de persoane sunt în fața Guvernului, pentru mitingul care s-a făcut remarcat mai mult prin violențele dintre protestatari și jandarmii care au folosit gaze lacrimogene. Câteva zeci de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma incidentelor.

Dani Mocanu la proteste

Protestatarii s-au îmbrâncit cu jandarmii, iar forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene. Îmbrâncelile au început când un grup mare de protestatari cu steaguri a ajuns în piață și a încercat să intre în curtea Palatului Victoria.

Citește și

VIDEO / Protestatara mătușa Marioara, la mitingul diasporei: ”Sunt din județul Teleorman, mă lupt cu cel mai mare șarlatan. Acolo-i vicleanu, acolo-i șarlatanu”

Citește mai multe despre Dani Mocanu, piata victoriei și proteste pe Libertatea.

Comentarii