Mergi direct la conținut »
Dănuț Andrușcă, ministrul ”greu de  vorbit”. Cum a reușit să evite, din nou, ședința Parlamentului
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Dănuț Andrușcă, ministrul ”greu de vorbit”. Cum a reușit să evite, din nou, ședința Parlamentului

Dănuț Andrușcă, ministrul ”greu de  vorbit”. Ministrul Economiei a reușit, din nou, să evite să vorbească în public, deși prezența lui a fost cerută în Parlament. De data aceasta, Dănuț Andrușcă a invocat motive de sănătate, în timp ce săptămâna trecută a spus că va răspunde senatorilor...în scris.

De Sorina Ionaşc,

Ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, era așteptat astăzi să dea explicații în fața deputaților, la ”Ora Guvernului”, la invitația Opoziției, pe tema „Economia României pe mâna unor amatori. Până când?”. 

Numai că, și de data asta, Andrușcă a găsit o cale să evite să vorbească în public. Ministrul pentru Relația cu Parlament a transmis Camerei Deputaților că Dănuț Andrușcă nu va putea fi prezent, din motive de sănătate. Ca atare, cere conducerii Camerei Deputaților să amâne ședința destinată lui.

Opoziția încearcă să-l cheme la raport pe Dănuț Andrușcă din mai. Câteva ședințe a absentat din motive religioase.

Nici săptămâna trecută nu a vrut să vorbească prea mult în public. Ministrul Economiei a spus că le va răspunde senatorilor în scris.

Încă de la audiere, Dănuţ Andruşcă s-a evidenţiat prin emoţii şi bălbăieli, dând dovadă de lipsă de experienţă. De la învestire, Dănuţ Andruşcă nu a mai vorbit public şi a refuzat să răspundă jurnaliştilor.

Close
Închide
  Close