Mergi direct la conținut »
Darius Vâlcov a spus că ordonanța lăcomiei nu se schimbă decât...la redactare
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Darius Vâlcov a spus că ordonanța lăcomiei nu se schimbă decât...la redactare

Darius Vâlcov a spus că ordonanța lăcomiei nu se schimbă decât…la redactare

Ordonanța lăcomiei, OUG 114, va rămâne cu aceleași prevederi, dar vor exista mici modificări la textul legii, a declarat duminică seară Darius Vâlcov, vorbind despre modificările ordonanței de urgență care a nemulțumit profund băncile, companiile de telecomunicații și întreg mediul de afaceri de la noi.

De Mihai Niculescu,

Din OUG 114/2018 pot rămâne toate prevederile, chiar şi cele care au stârnit nemulţumiri, dar scrise sub altă formă, iar efectele vor rămâne aproximativ aceleaşi, a declarat, la Antena 3, Darius Vâlcov.

Consilierul premierului Viorica Dăncilă pe probleme economice a vorbit de un lobby puternic, şi local dar şi pe plan extern, venit din anumite zone. El consideră că în acest mod se va ajunge la pierderi, din cauza reducerii ratingului de ţară, arată Mediafax.

Indirect sau direct e un şantaj care la adresa guvernului”, a spus Darius Vâlcov.

În opinia lui Vâlcov, în condiţiile în care România nu se află ca ţară între primele 10 sau 20 de naţiuni ale lumii, trebuie să participe în acest joc global de pe poziţia pe care se află.

Vâlcov pretinde că din OUG 114 ar avea de câştigat o mare parte a mediului de afaceri. Nemulțumiri sunt în cazul a patru zone afectate – comunicaţiile, energia, sistemul bancar şi administrarea fondurilor de pensii, a mai spus consilierul Vioricăi Dăncilă.


Citește și: Victor Rebengiuc le-a făcut portretele lui Dragnea și Iohannis. Ce ar spune Ilie Moromete în România anului 2019


 

Close
Închide
  Close