Mergi direct la conținut »
Darius Vâlcov a explicat de ce nu are niciun card bancar și cum procedează la rezervările online
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Darius Vâlcov a explicat de ce nu are niciun card bancar și cum procedează la rezervările online

Darius Vâlcov a explicat de ce nu are niciun card bancar și cum procedează la rezervările online

Darius Vâlcov a precizat, duminică seara, la un post de televiziune, că primește salariul în plic, deoarece nu are cont la nicio bancă. Consilierul pe probleme de economie al premierului Viorica Dăncilă a explicat și de ce preferă această metodă, dar și cum reușește să facă diverse rezervări online, chiar dacă nu deține un card bancar pe numele său.

De Dragoș Tănase,

„Cunosc atât de mulți oameni care au bani în cont și-au rămas fără ei, pentru că i-au mâncat comisioanele. Aveau 500 de euro și după zece ani… nimic, că sunt mari comisioanele”, a spus Vâlcov, la Antena 3, amintitnd că nici premierul Mihai Tudose nu avea card și își primea salariul tot cash.

Totuși, pentru a face rezervări online, atunci când pleacă în vacanță, consilierul a precizat că apelează la iubita sa, notează Mediafax.

  • „Nu”, a răspuns Darius Vâlcov, atunci când a fost întrebat, la „Sinteza Zilei”, dacă are card sau cont la vreo bancă.
  • „Da, în plic. Vine plicul. Da, se mai poate”, a mai spus Vâlcov, despre cum își primește salariul.

Recent, Darius Vâlcov a fost însărcinat să elaboreze cartea realizărilor guvernării PSD-ALDE. Volumul editorial va fi publicat în 500 de exemplare.

FOTO – Antena 3


Citește și… Ce efecte produce creșterea euro: la o rată de 300 de euro plătim 960 de lei în plus pe an față de 2017; pentru un Logan dăm 1.960 de lei suplimentar


 

Close
Închide
  Close