Liviu Dragnea a spus, totodată, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că își dorește ca PSD să înceapă, de la guvernare, să pună în aplicare cât mai repede proiectele prezentate în campanie. „

„Vă mulţumesc pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o! Responsabilitatea noastră este să transformăm această încredere, într-o victorie a tuturor: salarii şi pensii mai mari şi mai multe familii în #clasademijloc.
Trei repere vor ghida acţiunile noastre din următoarele zile, săptămâni şi luni:
1. Votul de ieri, care a indicat în mod clar opţiunea românilor pentru viitoarea guvernare;
2. Constituţia României, care descrie clar procedurile care trebuie aplicate în urma acestui vot;
3. Programul de guvernare, care reprezintă angajamentul nostru faţă de români, pentru care am primit votul lor.
Nu este timp de pierdut! Vreau ca, la guvernare, #PSD să înceapă să pună în aplicare cât mai rapid proiectele pe care le-am prezentat în campanie. Este timpul să punem capăt dezbinării, iar toţi cei care au fost investiţi cu încrederea românilor să colaboreze pentru dezvoltarea României”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

În tabăra PNL este haos

După ce Alina Gorghiu a demisionat de la conducerea PNL, liderii primelor trei filiale care au avut cel mai mare scor la alegerile parlamentare sunt în cărţi pentru preluarea interimatului, iar Raluca Turcan ar putea coordona partidul până la Congresul din primăvară. Decizia se va lua marţi în Biroul Politic Naţional.

Varianta cea mai probabilă, în urma discuţiilor de luni seară, este ca Raluca Turcan să preia interimar atribuţiile Alinei Gorghiu, până la Congres. Ea va fi secondată de unul dintre secretarii adjuncţi ai PNL, cel mai probabil Florin Roman, de la Alba.

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”
GSP.RO

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică
HOROSCOP

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică