Mergi direct la conținut »
Deputații și senatorii vor fi liberi pe 2 aprilie, de Paștele Catolic
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Deputații și senatorii vor fi liberi pe 2 aprilie, de Paștele Catolic

Deputații și senatorii vor fi liberi pe 2 aprilie, de Paștele Catolic

Deputații și senatorii vor fi liberi lunea viitoare, de Paștele Catolic. Senatul a decis prin vot ca săptămâna viitoare (2 - 7 aprilie), pentru că este Paştele catolic, plenul să se reunească marţi, iar luni să stea în circumscripțiile teritoriale. Și deputații vor fi liberi, iar marți revin la muncă pentru a dezbate moțiunea simplă la adresa ministrului Culturii.

De Valentina Postelnicu,

Potrivit senatorilor, ziua de marţi, care se va desfăşura după programul unei zile de luni, va include, începând cu ora 13,00, Biroul permanent, urmat de lucrări în grupurile parlamentare şi plen de la ora 16,00. Sesiunea de vot pentru legile cu caracter organic va începe la ora 17,00.

Miercuri dimineaţă va fi plen pentru dezbaterea de acte normative, iar programul va continua cu lucrări în comisiile de specialitate.

Senatorii au votat ca joi, 5 aprilie, să se lucreze în comisii, iar pe 6 aprilie, în Vinerea Mare, e zi liberă. Sâmbătă, 7 aprilie, senatorii au program în teritoriu.

Și deputații au decis, miercuri, că ziua de luni, 2 aprilie este liberă, și vor reveni la muncă marți. Atunci vor dezbate și moțiunea simplă împtoriva ministrului Culturii.

Citește și: VIDEO EXCLUSIV/Irina Rimes s-a acomodat greu, dar a ajuns să iubească România. „Am avut depresia emigrantului”

Close
Închide
  Close