Nicușor Dan a vrut să ia cuvântul în contextul Proiectului de hotărâre privind darea în administrare către Administrația Străzilor, Administrația Domeniului Public Sector 1 și RATB a obiectivului de investiții ”Străpungere Buzești – Berzei” . ”Am făcut o cerere acum două zile, am depus-o la registratură și am venit să iau cuvântul așa cum legea îmi permite. Președintele de ședință spune că regulamentul consiliului general este mai important decât legea, ceea ce este o aberație juridică. Am venit să vorbesc de proiectul Berzei- Buzești, care e pe odinea de zi. Prin acest proiect  se transferă de la Primăria Municipiului București către Administrația Străzilor lucrarea Berzei – Buzești care nu a fost niciodată recepționată de primărie. Din cauza numeroaselor sale nelegalități nu există un proces verbal de recepție. Acolo, din cauză că totul a fost ilegal, instanțele au anulat și PUZ-ul și  toate autorizațiile de construire. Deci Berzei- Buzești, în momentul de față nu are autorizație de construire valabilă și nici un proces verbal de recepție conform legii”, a declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan a mai spus că a venit la consiliu ca să atragă atenția consilierilor generali și asupra proiectului privind extinderea Căii Călărașilor, unde pot exista și alte soluții decât demolarea clădirilor istorice.

Deputatul a mai spus că mâine, 29 martie,  va merge la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 pentru a depune plângere penală pe numele lui Orlando Culea, președintele de ședință care l-a dat afară din sală.

Citește și:

Bărbatul care și-a omorât soția și copiii spunea înainte de crime că „și-a găsit echilibrul”. Cum îl descriu anchetatorii

 

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO
GSP.RO

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO

Horoscop 22 septembrie 2019. Zi NEAGRĂ pentru mai multe zodii! Cine are parte numai de GHINION
HOROSCOP

Horoscop 22 septembrie 2019. Zi NEAGRĂ pentru mai multe zodii! Cine are parte numai de GHINION