Mergi direct la conținut »
Ştiri Libertatea > Ştiri > Bărbatul care și-a omorât soția și copiii spunea înainte de crime că „și-a găsit echilibrul”. Cum îl descriu anchetatorii

Bărbatul care și-a omorât soția și copiii spunea înainte de crime că „și-a găsit echilibrul”. Cum îl descriu anchetatorii

Florin Buliga și-a ucis soția și pe cei doi copii în timp ce aceștia dormeau, iar câteva ore mai târziu, după ce ar fi încercat să se sinucidă și nu a reușit, s-a dus la Poliția Județeană Brașov și a spus ce a făcut. Apropiați ai familiei lui Florin Buliga povestesc că acesta avea, împreună cu soția sa, o afacere în Brașov. Ei erau patronii  firmei Ceragem Brașov, prin care vindeau aparate și pietre energetice pentru masaj. În ultimul timp, bărbatul își schimbase comportamentul și spunea că și-a găsit echilibrul. Anchetatorii care au stat de vorbă cu el îl descriu ca pe o persoană ”ciudată”, dar nu ”nebună”. 

De Mihaela Grădinaru,

Florin și Monica Buliga erau căsătoriți de 19 ani și s-au mutat în Brașov din Piatra Neamț, în urmă cu zece ani, cu intenția de a extinde afacerea pe care o aveau cu aparatele de masaj energetic. Au deschis în Brașov un centru în care făceau demonstrații de termomasaj sau terapie cu jad și infraroșii, pentru a le vinde celor interesați aparate și pietre energetice.

Afacerea lor mergea foarte bine și profitul firmei a crescut, familia reușind în câțiva ani să aibă venituri care le permiteau un trai fără griji. Familia lui Florin Buliga stătea de aproximativ 7 ani într-un apartament de lux în cartierul Noua din Brașov.

Deși familia nu ducea grija banilor, apropiați ai familiei lui Florin Buliga au povestit, pentru Libertatea, că acesta a fost, ani de zile, dependent de alcool și că deseori și-a înșelat soția. În ultima perioadă, însă, Florin Buliga și-a schimbat radical stilul de viață, a renunțat la băutură, a devenit un om religios și spunea că și-a găsit echilibrul.

Soția sa, Monica, lucra și ea la firma familiei, iar apropiații o descriu ca pe o femeie ”de nota 10”, dedicată soțului și celor doi copii. Monica Buliga știa de ani buni că soțul o înșela și suferea din acest motiv, pentru că Florin își aducea uneori amanta și acasă.

”Pozau într-o familie fericită, dar nu era așa. Monica suferea cumplit că el o înșela și că venea cu amanta acasă. În ultima perioadă, însă, Florin a renunțat la alcool, și-a schimbat modul de viață și spunea că și-a găsit echilibrul”, spun apropiați ai soților Buliga.

Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu
Recomandări

Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu

„Atât el cât şi Monica deveniseră foarte preocupaţi să trăiască sănătos. Monica era pasionată de psihologie şi ambii erau foarte spirituali. Nişte oameni foarte inteligenţi, respectaţi. La fel erau şi copiii lor“, a mai spus sursa citată.

Florin Buliga, în vârstă de 43 ani, și-a omorât soția și pe cei doi copii, în noaptea de luni spre marți, când aceștia dormeau. Câteva ore mai târziu, el a mers la sediul IPJ Brașov și le-a spus anchetatorilor că i-a ucis pe soția sa, în vârstă de 42 ani, precum și pe fiica lor, de 18 ani și fiul de 13 ani.

El a povestit că, după triplul asasinat, a mers la Mănăstirea Șinca Veche și că avea gânduri sinucigașe, dar nu a reușit să-și ducă la bun sfârșit planul.

Revoltător! Ce a pățit eleva care a denunțat că școala a luat banii din bursele date de OMV Petrom
Recomandări

Revoltător! Ce a pățit eleva care a denunțat că școala a luat banii din bursele date de OMV Petrom

Anchtatorii au aflat de la Florin Buliga că, în jurul orei 03.00, a mers în camerele în care dormeau soția și cei doi copii, și i-a înjunghiat, pe rând, cu un cuțit.

Anchetatorii l-au reținut pe Florin Buliga pentru omor și, timp de mai multe ore, au cercetat, metru cu metru, casa ororii.

Totodată, anchetatorii care au stat de vorbă cu asasinul l-au descris ca pe o persoană ”ciudată”, dar nu ”nebună”, au declarat, pentru Libertatea, surse judicare.

Urmează ca expertiza medico-legală la care va fi supus Florin Buliga, la cererea anchetatorilor, să stabilească dacă, în momentul comiterii triplului asasinat a avut sau nu discernământ.

Close
Închide
  Close