Mergi direct la conținut »
Descoperă noi perspective de angajare pe piața muncii (Publicitate)
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri > Descoperă noi perspective de angajare pe piața muncii (Publicitate)

Descoperă noi perspective de angajare pe piața muncii (Publicitate)

Printre cele mai căutate și accesibile locuri de muncă se află cele din piața de retail, domeniu în care poți găsi oferte de muncă din ce în ce mai atractive. Printre atâtea opțiuni, cum te poți hotărî la acel loc de muncă la care să îți facă plăcere să mergi în fiecare dimineață și la care simți că tot ce muncești are impact în rândul celorlalți?

Locul de muncă ideal este cel pe care îl cunoști cel mai bine. Interacționezi zilnic cu brandul, îi urmărești toate ofertele și produsele din magazin, citești postările de pe Facebook și Instagram și îți place experiența și bucuria pe care o primești când cumperi produsele preferate. Dar te-ai gândit vreodată să fii tu cel care oferă clienților această experiență? Lidl te invită să faci parte din tot ceea ce iubești la Lidl și să dai bucuria mai departe din poziția de angajat.

Experiența de a da mai departe #BucuriaLidl

Toate produsele din săptămânile tematice pe care clienții le așteaptă cu sufletul la gură sunt aduse la timp, în toate magazinele Lidl din țară, de o echipă pasionată. Bucuria de a vedea fericirea clienților la găsirea unui produs pe care l-a urmărit constant în cataloage și magazine, este, în fapt, unul dintre beneficiile satisfăcătoare de la locul de muncă.

Rolul tău la Lidl ar fi extrem de important pentru că tu vei fi cel care oferă clienților produse de calitate, la cele mai bune prețuri, în toate magazinele din țară. Împreună cu toți colegii din echipă veți da mai departe bucuria unui gust aparte, recunoscut internațional. Chiar dacă nu te cheamă Juanito să aduci produse din regiunea Iberică, că nu ești Francesca să le oferi clienților bunătăți din Săptămâna Italiană sau Pierre să pui la raft delicii din Săptămâna Franceză, tu poți da bucuria acestor bunătăți speciale mai departe chiar aici, în România. Fiecare angajat are un rol important în a face posibil ca gusturile și calitatea produselor din întreaga lume să ajungă la clienții din întreaga țară.

Lidl oferă tuturor angajaților, indiferent că lucrează în sediul central, depozite sau magazine, o experiență unică, internațională, posibilă prin fiecare produs marcă proprie adus în magazin și prin fiecare săptămână tematică oferită clienților. Este experiența de a da mai departe Bucuria Lidl.

Close
Închide
  Close