Mergi direct la conținut »
Detalii cutremurătoare despre crima de la Călărași. Ce au spus rudele: "Probabil a știut că au luat pensia" | VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Detalii cutremurătoare despre crima de la Călărași. Ce au spus rudele: "Probabil a știut că au luat pensia" | VIDEO

Detalii cutremurătoare despre crima de la Călărași. Ce au spus rudele: „Probabil a știut că au luat pensia” | VIDEO

Crima șocantă de la Călărași ar fi fost făcută doar de unul dintre cei trei tineri reținuți de poliție, susțin rudele victimelor. Vasile Popescu, nepotul lui Nicu Popescu, a fost primul care a aflat de tragedie și a sunat la 112.

El a povestit cum a avut loc tragedia, de care, se pare, vinovat se face doar „Dani”, probabil Alexandru Dan, băiatul pe care respectiva familie l-a înfiat de la 2 luni și l-a crescut până la 14 ani, când, din pricina comportamentului agresiv, l-au dat înapoi în Centrul de Plasament de la Perișoru.

Nicu Popescu era unchiul lui Vasile Popescu, Tudora îi era mătușă, iar Vasilica îi era verișoară primară. Cei trei au fost uciși cu bestialitate aseară, la Călărași.

„I-au făcut un bine și el i-a omorât”

„În jurul orei 21.30, eram în pat. A venit Cristi Ene, prietenul criminatului, spunându-mi că a fost la unchii ăștia ai mei și că băiatul care a fost crescut de ei i-a omorât pe toți trei, acolo, în casă. Am sunat la 112. 

Prietenul celui care i-a omorât a venit la noi acasă și a spus ce s-a întâmplat. Stă tot pe Caragiale. Și el a fost înfiat de o familie.

Sunt mai multe probleme cu poliție. Sunt niște pungi pe care ei le trag pe nas, pe gură. Mi-a spus ce s-a întâmplat, că ăsta i-a omorât pe toți trei. Era în stare de șoc, era speriat. 

De ce a făcut-o? Pentru bani. Probabil că știa că au luat ăștia pensia. Nu i-au dat bani. Au vrut să ajute un copil. Au ajutat copilul și l-au omorât.

Au avut multe probleme cu el. Au furat mașina unei nepoate. Chiar și în seara asta au furat mașina.

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

Nu știu cum au fost uciși. Probabil, cu cuțitul. Am înțeles că aveau gâtul tăiat. Doar pe el l-au avut, l-au crescut. L-au crescut de la 2 luni.

L-au crescut până la 14 ani, când l-au dat în centrul de plasament de la Perișoru. Nu se mai înțelegeau cu el, din cauza comportamentului. Probabil, cu ei în casă era violent. 

Din cauza banilor. O mare vină au avut-o femeile din casă, care îi dădeau bani. Mi-a spus unchiul meu că o dată i-a cerut 500 de milioane. Femeile i-au spus: «Ai atâția bani la bancă și nu poți să-i dai și lui bani să-și rezolve problemele!»

Nu știu numele de familie, eu îl știu doar de Dani”, a declarat, vizibil marcat de cele întâmplate, Vasile Popescu.


Rana din inima noastră. Bătrâna de 79 de ani pasată între familie și spital arată gradul de cinism la care au ajuns atât oamenii, cât și instituțiile

VIDEO/Radu Paraschivescu o taxează pe Viorica Dăncilă: „Gramatica doamnei premier este ireparabilă”

Gabriela Firea anunță închiderea Arenei Naționale pentru refacerea gazonului și dă vina pe o investigație a GSP!

Tolo: În curând, Gabi Firea va închide Bucureștiul pentru că nu-l poate gestiona

Close
Închide
  Close