Mergi direct la conținut »
Directorul Institutului C.C. Iliescu, despre starea de sănătate a lui Mihai Tudose: "Se simte bine"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Directorul Institutului C.C. Iliescu, despre starea de sănătate a lui Mihai Tudose: "Se simte bine"

Directorul Institutului C.C. Iliescu, despre starea de sănătate a lui Mihai Tudose: „Se simte bine”

Managerul Institutului de Boli Cardiovasculare ”C.C. Iliescu” Bucureşti, Şerban Bubenek, a precizat, marţi seară, că fostul premier Mihai Tudose se simte bine și că a fost dus pe secţia de supraveghere cam la o oră după internarea în spital.

De Dragoș Tănase,

„La ora 16.40, domnul deputat Mihai Tudose, fost prim-ministru al României, a fost adus de un echipaj SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe a Institutului de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu cu diagnosticul de infarct miocardic acut inferior întins”, a declarat, marţi seară, la Antena 3, managerul unităţii medicale.

Acesta a precizat că pacientul a fost supus unei proceduri de coronarografie şi angioplastie cu două stenturi, cu un rezultat foarte bun, starea sa fiind stabilă.

„După o oră de la internare, pacientul a fost transportat în unitatea de supraveghere. În prezent, ne declară că se simte bine şi că va părăsi spitalul cât de curând posibil”, a mai spus Şerban Bubenek, care a precizat că „orice infarct miocardic acut poate pune în pericol viața pacientului”.

Între timp, fostul premier a postat şi un mesaj pe pagina sa de Facebook, chiar de pe patul de spital. Acesta a precizat că acum este bine și că, probabil, incidentul a avut loc pe fondul oboselii.

FOTO – Hepta


Citește și… Sorina Pintea: Mihai Tudose a suferit un infarct ”extins”. Fostul premier este conștient și va rămâne în spital


Close
Închide
  Close