De Cristian Burcioiu,

Potrivit DIICOT, rămășițele găsite sunt în stare excesivă de calcinare, „ca urmare a acțiunii factorilor fizico-chimici la care a fost supus materialul biologic osos”, astfel că „nu s-a putut evidenția niciun profil ADN”.

Totodată, DIICOT a anunțat că INML va continua, în regim de urgență, expertiza genetică judiciară asupra întregului material probator, inclusiv asupra dinţilor şi a altor mijloace materiale de probă găsite cu ocazia cercetării la faţa locului

Pe 14 august, DIICOT a anunțat că rămășițele umane găsite în pădure aparțin unei „persoane de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15 – 19 ani”, alta decât Alexandra Măceșanu.

Luiza a fost dată dispărută anul acesta, în data de 14 aprilie. Cazul ei a ajuns în atenție odată cu apelul Alexandrei Măceșanu la 112 și descoperirea făcută de anchetatori în curtea lui Gheorghe Dincă.

Anchetatorii au stabilit că ambele tinere au fost victime ale lui Gheorghe Dincă, bărbatul afirmând că le-a ucis și apoi le-a incendiat trupurile.

Citeşte şi:

INML a finalizat raportul privind ADN-ul fragmentelor osoase găsite în pădurea din Caracal. Rezultatele au fost trimise către DIICOT

Cazul Caracal | DIICOT confirmă o a doua victimă: rămășițele găsite în pădure aparțin „unei fete cu vârsta între 15-19 ani”!

Medicul legist Flaviu Lesnic: ”Extragerea ADN din material biologic degradat e complicată. Procesul putea dura o lună, două. Colegii de la INML trebuie felicitați”

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”
GSP.RO

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu