MENIU CAUTĂ

Dodon s-a întâlnit cu ambasadorii de la Chișinău: „Acum avem șansa de a schimba situația din țară!”

Distribuie

Igor Dodon, președintele Republicii Moldova, a spus că s-a întâlnit cu ambasadorii acreditați la Chișinău și a dat asigurări că va colabora activ cu Guvernul Maiei Sandu și cu majoritatea parlamentară creată de ACUM și PSRM.

Dodon a scris pe Facebook că la întrevedere au participat 30 de șefi de misiuni și reprezentanți ai organizațiilor internaționale din 31 de misiuni acreditate în Republica Moldova.

„Am vorbit despre riscurile și perspectivele de dezvoltare a situației. Am apreciat recunoașterea noului Parlament și Guvern de către partenerii noștri externi, inclusiv UE, SUA și Federația Rusă.

Am reiterat că în calitate de președinte voi conlucra activ cu Guvernul Maiei Sandu și cu majoritatea parlamentară creată de ACUM și PSRM cu scopul implementării reformelor necesare și schimbării sistemului criminal-oligarhic.

Am mai subliniat că acum avem șansa de a schimba situația din țară, iar de poziția partenerilor externi depinde cît de repede se va produce acest lucru”, a scris Dodon după întâlnirea cu ambasadorii.

Curtea Constituțională l-a suspendat, sâmbătă, pe președintele Igor Dodon, și l-a numit interimar pe Pavel Filip. Acesta din urmă a anunțat alegeri anticipate pe 6 septembrie.


Fost ministru român, variantă bombă despre evenimentele de la Chișinău: Americanii și UE n-au avut încredere în români și nu i-au informat despre ceea ce urma să se întâmple
U

Citește mai multe despre Igor Dodon și Republica Moldova pe Libertatea.

Comentarii