Mergi direct la conținut »
Doi băieți din Râmnicu Sărat au găsit 3.000 de lei pe stradă. Ce au făcut cu banii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Doi băieți din Râmnicu Sărat au găsit 3.000 de lei pe stradă. Ce au făcut cu banii

Doi băieți din Râmnicu Sărat au găsit 3.000 de lei pe stradă. Ce au făcut cu banii

Doi elevi din Râmnicu Sărat, județul Buzău au devenit un model în comunitate, dar și şcoala în care învaţă, atât pentru profesori, cât şi pentru colegii lor, după gestul făcut de ei. Chiar și polițiștii au rămas impresionați de cei doi copii.

În urmă cu două seri, după ce au plecat de la şcoală și se îndreptau spre antrenamentul de la fotbal, Denis şi Ionuţ au găsit pe stradă  mai multe bancnote împrăştiate. În total, 3.000 de lei. Le-au adunat pe toate şi s-au dus la prima secţie de Poliţie Locală, unde au predat banii.

„Am rămas uluiţi pentru câteva minute nu ştiam dacă erau falşi sau adevăraţi şi am decis să îi luăm să îi ducem la poliţie. Poate acel om a muncit foarte mult pentru acei bani şi avea nevoie de ei”, a declarat Denis Mahulea, pentru Digi 24.

„Eu am învăţat să duc banii la poliţie de la părinţi. Când găsesc nişte bani pe jos importanţi, să îi ducem la poliţie”, a spus și Ionuţ Bedereag, pentru sursa citată.

Cu ajutorul unor camere de supraveghere montate în zonă, poliţiştii locali au identificat imediat persoana care i-a pierdut.

„În urma verificărilor am depistat şi persoana care a pierdut banii, a fost invitat la sediul nostru unde şi-a recuperat întreaga sumă de bani”, a precizat şeful Poliţiei Locale Râmnicu Sărat, Dan Bucur.

În luna septembrie, o sumă „apreciabilă” de bani a fost găsită într-o localitate din Cluj. Atunci, Poliția n-a dat detalii, ca să descopere adevăratul păgubit.

Recent, un timișorean care a găsit 95.000 de euro într-o comodă cumpărată pe internet. Află ce recompensă a primit, după ce a returnat banii.


Citește și… Editorial de Claudiu Săftoiu. 20 de milioane de români europeni, împreună – unica rețetă de succes la cârma Europei, pentru 6 luni


 

Close
Închide
  Close