MENIU CAUTĂ

Doi copii s-au înecat într-un canal. Tatăl unuia dintre ei a avut un șoc dublu: ”Am observat o mână a fiului meu și l-am scos din apă”

Distribuie

Doi copii s-au înecat într-un canal. Tatăl unuia dintre ei a avut un șoc dublu: ”Am observat o mână a fiului meu și l-am scos din apă”.

Incident tulburător în Republica Moldova, în zona Găgăuzia, din sudul țării. Doi verișori, în vârstă de numai 5, respectiv 7 ani s-au înecat într-un canal al râului Ialpung, pe raza localității Congaz.

Tatăl unuia dintre băieți a declarat că și-a lăsat copilul la bunica joi dimineață, după care a plecat la serviciu, în orașul Comrat. Când s-a întors, bătrâna i-a spus că puștii au cerut voie să plece la joacă împreună cu alți doi prieteni. Doi dintre cei patru copii s-au întors, doi n-au mai apărut.

Doi copii s-au înecat într-un canal. Tatăl unuia dintre ei a avut un șoc dublu: a găsit chiar el trupul propriului copil

„Al treilea băiat este fiul mai mare al sorei mele. El nu poate vorbi, e bolnav. L-am întrebat unde sunt copiii şi atunci când i-am dat dulciuri a arătat în direcţia canalului”, a spus tatăl unuia dintre copii. 

„Am observat o mână şi umărul fiului meu pe mal. Imediat l-am scos din apă. Al doilea copil a fost găsit de către localnici. În ajutor ne-au sărit şi pescarii. În timpul căutărilor, un vecin a călcat întâmplător pe corpul neînsufleţit al minorului”, a mai spus bărbatul. 

Vecinii au declarat că victimile provin dintr-o familie de oameni care au avut grijă de copii: „Sunt oameni cumsecade. Bunicul copiilor a decedat acum jumătate de an”.

Recent, în România, un cunoscut sportiv s-a înecat în fața copilului său!


Citește și:

EXCLUSIV/ Situație absurdă la Universitatea din București. Zeci de absolvenţi sunt obligaţi să restituie bursele fiindcă au promovat toate examenele!

Citește mai multe despre canal, Copii, Republica Moldova, șoc și tata pe Libertatea.

Comentarii