Mergi direct la conținut »
Doi polițiști din Dolj au oprit un bărbat să-și mai bată soția. Motivul pentru care sunt cercetați disciplinar / VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Doi polițiști din Dolj au oprit un bărbat să-și mai bată soția. Motivul pentru care sunt cercetați disciplinar / VIDEO

Doi polițiști din Dolj au oprit un bărbat să-și mai bată soția. Motivul pentru care sunt cercetați disciplinar / VIDEO

Doi agenți sunt vizați de o anchetă internă, după ce au fost acuzați că ar fi rupt mâna unui unui bărbat din comuna doljeană Radomir. Polițiștii susțin că au fost nevoiți să-l imobilizeze pe olteanul care și-a bătut soția și care i-a înjurat.

De Răzvan Mihalașcu,

O femeie din localitatea Radomir a sunat la 112 ca să ceară ajutor, după ce soțul, cu care se află în proces de divorț și partaj, a dat buzna peste ea în casă și a furat bani și bunuri în valoare de 2.700 de lei.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului și au constatat că cele sesizate se confirmă, fapt pentru care au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, efectuând totodată activităţi de căutare a persoanei bănuite de comiterea faptei respective, fără ca acesta să fie depistat” se arată într-un comunicat la Poliției, citat de observator.tv.

După câteva ore, polițiștii au fost sesizați din nou de aceeași femeie care a spus că a fost lovită cu pumnii și picioarele de soțul ei.

Individul i-a înjurat pe polițiștii sosiți la fața locului, dar și soția cu care se afla în conflict. Soțul recalcitrant nu a vrut să meargă la secția de Poliție pentru a fi audiat și a continuat să-i înjure pe oamenii legii.

Polițiștii l-au imobilizat pe bărbat și l-au dus la postul din comuna Radomir pentru a da explicații privind cele două sesizări depuse de soția sa.

„Având în vedere cele reclamate şi pentru prevenirea unor fapte ulterioare cu violenţă, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu pe numele bărbatului în cauză, luând şi măsura sancţionării contravenţionale a acestuia”, conform sursei citate.

De cealaltă parte, soțul violent îi acuză de polițiști că i-au rupt mâna în momentul în care l-au imobilizat. Pentru a fi mai convingător, bărbatul s-a fotografiat cu mâna bandajată și cu procesul verbal întocmit de agenți.

„Întrucât pe adresa de mail a inspectoratului s-a primit o sesizare din partea unei persoane care a asistat la momentul imobilizării, conducerea IPJ Dolj a dispus efectuarea de verificări interne, pentru stabilirea modului de respectare a legislaţiei în vigoare şi a procedurilor interne, de către poliţişti, în momentul intervenţiei la eveniment, verificările fiind în curs de derulare.”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc miercuri, 27 februarie.

În martie 2018, mai mulți polițiști au fost cercetați, după ce au descins greșit în locuința unui profesor pentru a face percheziții într-un dosar de înșelăciune.

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă
Recomandări

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă


Citește și:

MUȘAMALIZARE! Trei ani și niciun responsabil după moartea copiilor infectați cu E.coli. La copiii morți la Pitești s-au găsit infecții nosocomiale!

INTERVIU | «Suntem mai bogați și totuși mai săraci». Ladislau Bölöni împlinește astăzi 66 de ani. Cum se simte, ce-i place și ce nu, ce-l împlinește și ce-l deranjează la timpurile pe care le trăim

Unde-și ascundeau bogații banii înainte de Revoluție. Metode ingenioase de pe vremea lui Ceaușescu, de frica Legii ilicitului


 

 

Close
Închide
  Close