Mergi direct la conținut »
Doi români care plecaseră dintr-un bordel din Birmingham au murit pe drum
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Doi români care plecaseră dintr-un bordel din Birmingham au murit pe drum

Doi români care plecaseră dintr-un bordel din Birmingham au murit pe drum

Doi tineri români au murit într-un tragic accident rutier petrecut la Birmingham. Cei doi au ieșit dintr-un bordel din Birmingham și au urcat în mașină. Au mers însă pe contrasens și au fost făcuți praf de altă mașină.

Ștefan Covășdan și Marius Olteanu se întorceau de la Birmingham, când, din pricina unei lucrări de reparaţie pe autostrada M6, şoferul maşinii a fost obligat să intre pe drumul Congleton A534. A intrat însă pe contrasens, a anunțat mirror.co.uk. Un Opel care circula regulamentar și în care se aflau două femei a spulberat mașina românilor.

Unul nu purta centura, celălalt n-o pusese corect

Olteanu, care ajunsese de doar două zile în Anglia, a murit pe loc, în timp ce Covășdan a încetat din viață la spital. Accidentul a avut loc în octombrie anul trecut, dar cazul a fost făcut public abia acum. 

Anchetatorii au arătat că românii au avut șanse minime de supraviețuire, fiindcă Ștefan nu purta centura de siguranță, iar Marius o purta, dar nu era pusă corect.


Politica i-a învrăjbit pe Vladimir Găitan și pe Tudor Chirilă! Veteranul actor nu mai vrea să joace pe aceeași scenă cu tânărul său coleg

Close
Închide
  Close