De Ana Maria Păsat,

Buna conviețuire și colaborare a actorilor de teatru s-a stricat când și-a băgat coada politica. După ce și-a criticat colegii care au protestat la Teatrul Național București față de guvernanți și deciziile lor și l-a catalogat pe Chirilă drept „un tip violent și foarte agresiv” (în contextul în care juratul de la „Vocea României” pălmuise un individ care-i jignise familia – n.r.), Vladimir Găitan a fost luat la țintă de o serie de actori și regizori, care l-au descalificat pentru declarațiile făcute.

Victimă colaterală în acest război al declarațiilor a picat Gloria Găitan, fiica veteranului actor, și ea tot actriță, care ar fi fost jignită, la sfârșitul lunii trecute, în holul Teatrului de Comedie, de susținătorii lui Tudor Chirilă.

Vladimir Găitan și fiica lui, Gloria

 

Urmarea, neplăcută! Actorii s-au împărțit în două tabere. Iar Găitan este, potrivit celor apropiați lui, deopotrivă înverșunat împotriva lui Tudor Chirilă și temător. Se ferește să dea ochii cu el, de frica unui conflict. Și și-a jurat că nici el, nici fiica lui, Gloria, nu vor accepta să joace vreodată într-o piesă din distribuția căreia face parte și mai tânărul său coleg.

Ar fi pentru prima oară când ar refuza categoric un rol, fără a sta pe gânduri, s-a destăinuit Găitan cunoscuților. Dar spune că ar face-o fără să regrete.

Protestul de vineri seară, din fața Teatrului de Comedie din București

La începutul lui martie, Tudor Chirilă și alți actori de la Teatrul de Comedie au protestat în fața instituției


Citește și:

„Gaura neagră” de la Aeroportul Otopeni: „Într-un an de zile „s-au evaporat” 170 de cărucioare de bagaje!

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste