MENIU CAUTĂ

Doi şoferi români, prinşi în Franţa cu 200 kg de cannabis

Distribuie

Doi şofer români au fost prinşi în Franţa cu 200 kg de canabis, în camion. Aceștia au fost daţi de gol de instalaţia de frig de pe semiremorcă. Şoferii au fost arestaţi şi joi vor fi duşi în faţa unui judecător.

Totul s-a desfășurat pe 09 iunie , când  ofițerii de brigada din Chalon-sur-Saône, aflați în misiune pe A39, au oprit  un camion frigorific al cărui cap tractor e înmatriculat în România, iar semiremorca în Spania.

La un moment dat, șoferul a devenit nervos în momentul în care a prezentat documentele de transport. Asta pentru că în ele scria că semiremorca e goală. Unul dintre poliţişti a observat că instalaţia de frig funcţionează. I-au cerut şoferului să deshidă uşile, dar acesta i-a spus că sunt blocate. Vameşii au descoperit 2 genţi sport negre pline cu canabis, 200,5 kg în total, potrivit Observator.tv.

Citește și

VIDEO/ În timp ce instituțiile pasează de la una la alta responsabilitatea, tatăl unui copil care a murit într-o fosă septică a luat singur măsuri: „Nici în ziua de azi nu a venit nimeni să mă întrebe de ce am cimentat eu fosa”

 

Citește mai multe despre Franța pe Libertatea.

Comentarii