Mergi direct la conținut »
Un tânăr a murit și altul a fost rănit, în Arad, după ce au fost loviți de o mașină. Șoferul a fugit de la fața locului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un tânăr a murit și altul a fost rănit, în Arad, după ce au fost loviți de o mașină. Șoferul a fugit de la fața locului

Un tânăr a murit și altul a fost rănit, în Arad, după ce au fost loviți de o mașină. Șoferul a fugit de la fața locului

Un tânăr de 22 de ani a murit, iar un altul de 19 ani a fost rănit, duminică seara, în județul Arad, după ce o mașină i-a lovit, în timp ce se deplasau pe marginea drumului. Șoferul care a provocat accidentul a fugit de la fața locului și este căutat de Poliție pentru ucidere din culpă.

De Dragoș Tănase,

Accidentul s-a produs duminică, 27 ianuarie, după ora 23.00, pe raza satului Cuvin, din județul Arad. Tinerii se deplasau, pe jos, pe partea dreaptă a părții carosabile, când au fost loviți.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că la data de 27 ianuarie, în jurul orei 23.20, o persoană necunoscută în timp ce conducea un autovehicul pe D.J. 708/B, direcția Covasânț-Ghioroc, a surprins și accidentat doi tineri, de 19 și 22 de ani, care, în calitate de pietoni se deplasau pe partea dreaptă a părții carosabile. În urma evenimentului rutier tânărul de 22 de ani a decedat, iar cel de 19 ani a fost accidentat ușor. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, efectuându-se verificări în vederea identificării lui. Cercetările se efectuează sub coordonarea procurorului de caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad, inspector principal de poliție Lorena Radu, citată de aradon.ro.

La începutul acestui an, un accident înfiorător a avut loc tot în județul Arad, dar în localitatea Zimandu Nou. Atunci, o maşină a fost spulberată de tren.

FOTO – aradon.ro


Citește și… Cum se triplează prețul cartofilor. Drumul „mâncării săracilor” de la producător la consumator


 

Close
Închide
  Close