Trump a arătat cu degetul spre Putin și i-a spus: „Nu te mai amesteca în alegeri, te rog”. Momentul a avut loc în timpul întâlnirii pe care cei doi au avut-o în Japonia, iar gestul vine după ce agențiile americane de informații au ajuns la concluzia că Rusia se afla în spatele unui efort de a influența alegerile prezidențiale printr-o campanie de atacuri cibernetice aprobată de statul rus.

De asemenea, preşedintele rus Vladimir Putin i-a adresat vineri, în Japonia, omologului său american Donald Trump invitaţia de a face o vizită în Rusia în mai 2020, pentru celebrarea a 75 de ani de la victoria împotriva Germaniei naziste, a anunţat Iuri Uceakov, consilier la Kremlin.

”Noi l-am invitat pe preşedintele american să vină în vizită pentru a 75-a aniversare a Victoriei în Al Doilea Război Mondial, pe 9 mai anul viitor”, a declarat Uceakov pentru postul de televiziune Rossia 24.

Donald Trump, care a avut vineri o întrevedere cu Vladimir Putin în marja summitului G20 de la Osaka, a reacţionat ”într-o manieră foarte pozitivă” la această invitaţie, a adăugat reprezentantul Kremlinului.

Precedenta întrevedere Trump-Putin a avut loc în iulie 2018, la Helsinki.


Citește și: Cine crede Mircea Cosma că sunt „baronii locali”: ”N-am fost baron, am fost conte. Baronii sunt primarii, nu mi-a plăcut niciodată să fiu primar”CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."
GSP.RO

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri