Mergi direct la conținut »
UPDATE. Huliganii au furat două arme de foc în timpul protestelor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE. Huliganii au furat două arme de foc în timpul protestelor

UPDATE. Huliganii au furat două arme de foc în timpul protestelor

Huliganii au furat două arme de foc în timpul protestelor din Piața Victoriei. Este vorba de două pistoale de 9 mm, cu glonț. Câțiva jandarmi au fost izolați în zona unui magazin din Piața Victoriei, iar în timpul confruntărilor violente, au rămas fără două arme din dotare. Este vorba de două pistoale de 9 mm din dotarea forțelor de ordine.

De Mihai Niculescu,

UPDATE 01:10. Structurile Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au fost mobilizate pentru identificarea persoanelor care au sustras armele individuale ale celor doi jandarmi care au fost loviţi cu bestialitate de mai multe persoane în Piaţa Victoriei, informează Jandarmeria Română.

„În acest moment sunt analizate imaginile care surprind momentul respectiv pentru identificarea acelor persoane. Cazul va fi preluat de Parchetul competent. Facem apel la toţi cetăţenii care au informaţii să anunţe Poliţia Română”, mai precizează sursa citată.

UPDATE 1.00: Jandarmeria a sesizat Parchetul Militar cu privire la dispariția celor două pistoale. Autoritățile vizionează în acest moment înregistrările video ale televiziunilor pentru identificarea și reținerea autorilor

UPDATE 00.15: Una dintre arme a fost sustrasă de la femeia jandarm prinsă în busculadă. Aceasta a fost lovită și, potrivit primelor informații, are fractură cervicală

UPDATE. Efective ale poliției și Jandarmeriei au luat urma huliganilor care i-au deposedat de arme pe colegii lor și în acest moment îi fugăresc pe zonele adiacente Pieței Victoriei.

Două arme de foc, aflate în dotarea jandarmeriei, au fost furate. Totul s-a întâmplat în preajma unui magazin din zona Victoriei, unde mai mulți oameni au sunat la 112, după ce s-au baricadat în interior. La fața locului au fost trimiși mai mulți jandarmi. Confruntările dintre aceștia și huligani au izbucnit cu și mai multă violență, iar jandarmii s-au baricadat, al rândul lor, în interiorul magazinului. În acele momente, huliganii au reușit să fure două arme de foc. Surse din Jandarmerie a confirmat, pentru Libertatea, furtul armelor de foc.

Close
Închide
  Close