Mergi direct la conținut »
Două fete de 4 și 11 ani au fost ucise din greșeală de bunicul lor! "Erau copii tare educați!". Alte trei persoane se zbat între viață și moarte
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Două fete de 4 și 11 ani au fost ucise din greșeală de bunicul lor! „Erau copii tare educați!”. Alte trei persoane se zbat între viață și moarte

Tragedie fără margini într-o familie din Republica Moldova. Un bătrân care își strânsese grâul și a vrut să-l ferească de invazia insectelor, l-a stropit cu fosfit de aluminiu, o substanță toxică.

Bătrânul a lăsat grâul stropit aproape de geamul camerei unde dormeau fetele de 4 și 11 ani, nepoatele sale. Acestea s-au intoxicat și au murit azi.

Tragedia a avut loc în comuna Flocoasa, raionul Cantemir, din Republica Moldova, a anunțat publika.md.

„Fetiţa de patru ani era într-o stare critică, cu insuficienţă cardio respiratorie foarte serioasă şi la toate procedurile noastre de reanimare nu au dus la un rezultat şi fetiţa, cu părere de rău, a decedat. După asta, în prezenţa specialiştilor aviaţiei sanitare, peste câteva ore, a decedat şi fetiţa de 11 ani”, a spus Iurie Mihăiescu, directorul spitalului raional Cantemir.

Verișorul fetelor e în stare critică!

Verişorul fetelor, care era și el în casă, a fost transportat în stare critică la Institutul Mamei şi Copilului.

„Pacientul se află în secţia Reanimare Chirurgicală şi toxicologie. Pacientul se află în stare foarte gravă. La moment se depun toate eforturile pentru salvarea vieţii lui”, a spus Maxim Cazac, purtător de cuvât IMM.

Mama şi bunica fetelor decedate au fost transportate la spitalul municipal „Sfânta Treime”. Medicii spun că starea lor este stabilă, dar sunt rezervaţi în prognoze.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

Substanţa cu care s-au intoxicat victimele este extrem de periculoasă şi îşi face efectul timp de 72 de ore. Aceasta distruge vasele sangvine.

„Îmi pare rău de ce s-a întâmplat, mi-i jale de aceşti copii că sunt educaţi, au avut nişte copii tare educaţi”, a spus o vecină.

Un nou născut era să moară după un gest pe care orice mamă îl face.


OPINIE/ 153 de secunde. Iadul din care nu am învățat nimic

Liber la defrișări! Toporul UDMR din Parlament: „Nu afectăm natura dacă tăiem câteva hectare”

REPORTAJ/ Povestea impresionantă a pompierului-înger care întoarce oamenii din morți. S-a întors în foc și cenușă ca să salveze hainele de înmormântare ale unui bătrân

Close
Închide
  Close