MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

Dragnea anunţă că o va propune pe Rovana Plumb cap de listă la europarlamentare. „După alegeri, o să îi cer premierului să o promoveze şi altceva”

Distribuie

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat, vineri, la Dâmboviţa, că o va propune pe Rovana Plumb să fie cap de listă a PSD la alegerile europarlamentare din luna mai. În plus, spune el, după alegeri îi va cere premierului Dăncilă să o promoveze şi altceva".

„Eu nu știu pe ce loc va decide paridul să fie la europarlamentare, dar eu o voi propune pe primul loc. Și dupa europarlamentare o să îi cer doamnei prim -ministru să o promoveze și altceva”, a declarat Dragnea.

Rovana Plumb ar putea fi propusă de PSD pentru o funcție de comisar european.

PSD se află pe ultima sută de metri cu definitivarea listei candidaţilor la europarlamentarele din luna mai.

Dacă primul loc este deja dat actualului ministru al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, pe locurile eligibile se luptă actuali miniştri, precum Niculae Bădălău, parlamentari, printre care Claudiu Manda şi Florin Iordache, dar şi actuali eurodeputaţi, printre care Dan Nica, Andi Cristea, Ioan Mircea Paşcu. PSD vrea să pună pe listă şi câteva vedete, din afara partidului, propunerile urmând să fie stabilite de preşedintele partidului.

Citeşte şi: OPINIE/ Mirela Neag, despre cât de voluntari sunt medicii voluntari din spitalele publice din România și cui fac ei bine

Citește mai multe despre Liviu Dragnea și rovana plumb pe Libertatea.

Comentarii