Mergi direct la conținut »
Reacția CNAIR, după problemele cu plata taxei de pod Feteşti prin SMS, criticate de Liviu Dragnea
Sport Libertatea > Sport > Reacția CNAIR, după problemele cu plata taxei de pod Feteşti prin SMS, criticate de Liviu Dragnea

Reacția CNAIR, după problemele cu plata taxei de pod Feteşti prin SMS, criticate de Liviu Dragnea

Reacția CNAIR, după problemele cu plata taxei de pod Feteşti, nu a întârziat, mai ales că au fost criticați dur de liderul Partidului Social Democrat (PSD). Ea venit prin intermediul unui comunicat, în care se face precizări legate de taxa de pod. "Abonații VODAFONE ROMANIA pot să achite din nou,  prin SMS, tariful pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Fetești și Cernavoda (peaj), începând cu ora 20.38", se arată în comunicatul transmis de Compania Națională de Administrare A Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

 Liviu Dragnea a avut un atac dur la operatorii de telefonie mobilă, în această seară, în urma unor probleme cu plata taxei de pod Feteşti: ”Mi se pare inadmisibil”.
CNAIR mai precizează că plata peajului nu a putut fi efectuată astăzi, 01.05.2018, între orele 19.00 și 20.38, din cauza unor probleme tehnice, care au fost soluționate, însă, de VODAFONE ROMÂNIA, în urma sesizărilor CNAIR S.A.

În tot acest interval, plata peajului a putut fi efectuată prin SMS, la toți ceilalți operatori de telefonie mobilă, la care serviciile au funcționat.

În situația în care nu au efectuat plata peajului înainte de a tanzita podurile de la Fetești și Cernavodă, pot face acest lucru până la ora 23.59 a zilei următoare efectuării trecerii, atât prin SMS la operatorii de telefonie mobilă cât și direct, la distribuitorii autorizați (în special benzinării) sau prin intemediul portalului www.erovinieta.ro., se mai arată în comunicat.

Mai nou, taxa de pod Fetești – Cernavodă se poate plăti și în magazinele partenere PayPoint.

Multă lume se întreabă de ce este coadă la Fetești! Păi… 16% dintre șoferi preferă să achite cash taxa de pod!CITEȘTE ȘI… #Salvați Pipera/“Blocul groazei” a fost cândva în ”inima cartierului”. 100 de persoane au fost evacuate cu scandal | FOTOGALERIE 

Close
Închide
  Close