Mergi direct la conținut »
Dragnea le dă exemplu pe mătușile lui Codrin Ștefănescu pentru a demonstra creșterea economică
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dragnea le dă exemplu pe mătușile lui Codrin Ștefănescu pentru a demonstra creșterea economică

Dragnea le dă exemplu pe mătușile lui Codrin Ștefănescu pentru a demonstra creșterea economică

Invitat joi seară în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu de la Antena 3, liderul PSD a vorbit și despre situația economică din România. Liviu Dragnea a trecut în revistă creșterile de pensii și de salarii, iar pentru a demonstra creșterea economică a României, le-a dat exemplu pe mătușile lui Codrin Ștefănescu. 

Dragnea a spus „că românii încep să aibă bani mai mulți” și „își permit să meargă la acte de cultură, în concedii”. Apoi, liderul PSD a relatat o discuție pe care spune că a avut-o miercuri seară cu Codrin Ștefănescu, în care secretarul general al PSD a vorbit despre mătușile sale.

„Persoane educate, care ani de zile nu ieșeau la restaurant și de câteva luni de zile merg frecvent la restaurant”, a spus Dragnea, trăgând de aici concluzia că „nu le mai este frică de ziua de mâine și nu mai sunt nevoite să aleagă între mâncare și medicamente, între mâncare și facturi”.

Fotografie principală: Sorin Cioponea


Citește și:

Liviu Dragnea, despre cine va reprezenta PSD la consultările de la Cotroceni: „Cred că o să fie trei persoane care o să-i placă foarte mult domnului Iohannis”

Close
Închide
  Close