MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2018 13:29 , de Valentina Postelnicu

Dragnea, reacție în scandalul Tudose-Dan: ”Eu încă sper ca Tudose să rămână prim-ministru. Punct”

Distribuie

Dragnea, reacție în scandalul Tudose-Dan: ”Eu încă sper ca Tudose să rămână prim-ministru. Punct”, a spus președintele PSD, vineri, la Bacău. Liviu Dragnea se află în această perioadă într-un turneu în județele din Moldova, pentru a-și securiza voturile, în Comitetul Executiv Național care va avea loc la sfîrșitul lunii, la Iași. 

Liviu Dragnea a comentat anunțul făcut de deputatul Cătălin Rădulescu, care a cerut convocarea de urgență a Comitetului Executiv național, pentru retragerea sprijinului politic pentru echipa Tudose-Ciolacu.

„Am citit. Eu încă sper ca Tudose să rămână prim-ministru. Punct', a spus Liviu Dragnea.

Premierul Mihai Tudose a declarat, marți seară, la Antena 3, că, 'dacă ministrul Carmen Dan va fi lăsată, își va da demisia'. 'Eu o voi accepta', a spus șeful Executivului, care a acuzat-o pe Carmen Dan că l-a mințit atunci când i-a spus că cel propus pentru a prelua funcția de șef al Poliției Române își dorește acest post, deși nu era adevărat.

Conflictul Carmen Dan- Mihai Tudose s-a acutizat, în urma refuzului ministrului de Interne de a demisiona, la solicitarea șefului Executivului.

Carmen Dan a prezentat joi seară un document care arată acordul lui Cătălin Ioniță de a fi împuternicit în fruntea Poliției Române. Ea a anunțat că nu va demisiona, așa cum i-a cerut premierul.

„Guvernul este unul politic, iar miniștrii sunt numiți în forurile statutare și tot acolo se decide retragerea lor din Guvern', a spus Carmen Dan, joi seară.

Citește și: RADET bagă aeroterme în spitale și-n școli. Rețeua a ajuns 'ciur', avariile sunt tot mai dese

Loading...
Comentarii