Mergi direct la conținut »
Dragnea spune că nu o spionează pe Firea, pentru că nu are cu ce: Astea sunt prostii! Urmează o discuție serioasă în PSD
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dragnea spune că nu o spionează pe Firea, pentru că nu are cu ce: Astea sunt prostii! Urmează o discuție serioasă în PSD

Dragnea spune că nu o spionează pe Firea, pentru că nu are cu ce: Astea sunt prostii! Urmează o discuție serioasă în PSD

Dragnea spune că nu o spionează pe Firea, pentru că nu are cu ce: ”Astea sunt prostii!”, a spus liderul PSD, duminică, într-o emisiune la Antena 3. ”Urmează o discuție serioasă în partid”, a anunțat președintele PSD, despre acuzațiile aduse de Primarul Capitalei. 

De Valentina Postelnicu,

Liviu Dragnea a spus că acuzațiile care i-au fost aduse de Gabriela Firea că a spionat-o, sunt ”prostii”.

”Eu nu pot să spionez pe nimeni, pentru că n-am serviciul propriu de spionaj, n-am informații, n-am serviciul propriu nici eu, nici partidul; astea sunt prostii”, a spus președintele PSD.

Despre reacția sa la aceste acuzații, Dragnea a precizat că va avea loc o discuție în partid.

”Eu niciodată nu am fost adeptul unor pedepse dure, urmează o discuție serioasă, în partid”, a anunțat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a ținut să menționeze că toate deciziile s-au luat în forurile de conducere, cu excepția propunerii lui Sevil Shaidehh pentru funcia de premier, dar și aceea s-a discutat.

”Am cerut mandat, se discută și în conducerea celor două grupuri, la mine la birou, în fiecare luni, se întâlnesc președinții de grup, vicepreședinți, se discută deciziie legislative din săptămâna respectivă. Formările de guverne, numirile, din păcate am auzit multe lcururi preluate de la Ponta, de la Rareș Bogdan. despre numirile de secretari de stat de la Teleroman. Sunt 3 din o sută și ceva, și nu au fost numiți acum…deci nu îmi amintesc să fi fost o decizie unilaterală”, a afirmat el.

Firea a lansat, miercuri seară, un nou atac la Dragnea: „Mă spionează, inclusiv la sediul Primăriei Capitalei, unde are loc un  filaj„, a spus vicepreședintele PSD, la Antena 3.

Ea a precizat că liderul PSD dorește să știe cu ce persoane se întâlnește și a dat de înțeles că cea care o spionează ar putea fi chiar ministrul de Interne, Carmen Dan. 

Close
Închide
  Close