Mergi direct la conținut »
Firea, un nou atac la Dragnea: „Mă spionează! A vrut să taie, în iarnă, 40% din bugetul Capitalei!”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Firea, un nou atac la Dragnea: „Mă spionează! A vrut să taie, în iarnă, 40% din bugetul Capitalei!”

Firea, un nou atac la Dragnea: „Mă spionează! A vrut să taie, în iarnă, 40% din bugetul Capitalei!”

Firea a lansat, miercuri seară, un nou atac la Dragnea: "Mă spionează, inclusiv la sediul Primăriei Capitalei, unde are loc un  filaj", a spus vicepreședintele PSD, la Antena 3. Ea a precizat că liderul PSD dorește să știe cu ce persoane se întâlnește și a dat de înțeles că cea care o spionează ar putea fi chiar ministrul de Interne, Carmen Dan. 

De Valentina Postelnicu,

Gabriela Firea a declarat că în acest moment Liviu Dragnea conduce partidul ca „Tănase Scatiu” și că atmosfera din interiorul formațiunii este de tensiune și suspiciune continuă.

Ea l-a acuzat pe liderul PSD că o spionează și că este filată și Primăria Capitaleu.

”Nu înțeleg de unde a recurs la această metodă de a pune oameni să mă urmărească, să mă supravegheze. Mă întreb: o fi tot de la doamna Dan?”, s-a întrebat Firea.

Ea a precizat că prin dezvăluirile făcute în ultimele zile, simte că s-a eliberat, mai ales după declarațiile pe care le-a făcut în Comitetul Executiv Național care a avut loc în week-end la Neptun.

„Dacă Gabi Firea va face proiecte mari în București va avea pretenții, să fie candidatul partidului la prezidențiale, să preia partidul”, a spus primarul Capitalei, despre ceea ce le spunea Dragnea colegilor, după ce ea părăsea camera.

„Dragnea a vrut să taie în iarnă 40% din bugetul Capitalei: Însemna faliment!”

Firea a povestit că la elaborarea bugetului, în iarnă, a aflat seara târziu că Liviu Dragnea a vrut să taie din bugetul Capitalei 40%.

Asta însemna faliment, pur și simplu nu puteam începe niciun proiect nou, nu puteam finaliza nimic. Pur și simplu, Capitala României ar fi aratat ca o Capitală săracă un oraș provincial. acela a fost momentul de cotitură când am înțeles că una se spune în întâlniri și altceva după”, a mai explicat ea.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

Ea a spus că lui Dragnea „i s-a propus de către unii consilieri” tăierea a aproape jumătate din bugetul Bucureștiului, și că atunci a intervenit în forță, anunțând că va demisiona împreună cu toți primarii de sectoare și consilierii PSD din CGMB.

„Domnul Dragnea vinde o himeră”

Gabriela Firea a spus că Liviu Dragnea le trasmite oamenilor că din cauza Gabrielei Firea nu se mai poate da amnistia și grațierea. ”Eu nu am văzut niciun proiect. (..) Sunt împotriva unui text fantezist, care să aducă prejudicii de imagine României și Guvernului”, a mai spus primarul.

Scandalul dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea strânge rândurile în partid.

În timp ce parlamentarii apropiați președintelui PSD critică primarul Capitalei și propun sancțiuni pentru atacurile ei, alții îi cer lui Liviu Dragnea să se retragă. Ca un efect, un deputat PSD a demisionat din partid.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Libertatea a obținut declarațiile integrale ale criminalei de la metrou. Magdalena Şerban a povestit de ce a ucis-o pe Alina Ciucu: „Mi-a venit aşa o răime și nu mai suportam pe nimeni…”

Close
Închide
  Close