Mergi direct la conținut »
VIDEO/ După ce împodobește bradul, Fuego le urează românilor de Crăciun!
Ştiri Libertatea > Ştiri > VIDEO/ După ce împodobește bradul, Fuego le urează românilor de Crăciun!

VIDEO/ După ce împodobește bradul, Fuego le urează românilor de Crăciun!

În fiecare zi din luna decembrie, Fuego va avea concerte în țară, în fiecare zi un alt oraș. Probabil că nu va avea vreme să împodobească bradul în familie, dar cu siguranță și-a găsit timp să le facă o urare de Sărbători românilor, din platoul Libertatea.

De Andreea Archip,

„Să aveți un Crăciun colindat de Rai luminat, să vă iubească toate bucuriile și să nu uitați, în anul acesta în care sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, să fiți buni români, să fiți omenoși, să fiți generoși, să vă prețuiți valorile și personalitățile culturale ale României. Și să nu uitați că România asta a noastră este o Românie atât de frumoasă pe care trebuie să o facem cunoscută peste granițele țării, o România care trebuie iubită și promovată. Vă iubesc pe toți!”, le-a spus românilor Paul Surugiu.

Artistul cunoscut pentru melodia „Cântec de Crăciun” („Împodobește, mamă, bradul…”) iubește Sărbătorile de iarnă. Artistul și-a amintit de Crăciunul copilăriei sale, în care primea doar câteva portocale și uneori și o ciocolată. De cele mai multe ori, fiindcă ciocolata se găsea greu, dulcele copilăriei era Cavit-ul, supliment alimentar cu vitamine și calciu.

Fuego încă are cel mai drag cadou pe care l-a primit de la Moș Crăciun: un ceas cu toate personajele Disney.


Citește și:

Al doilea Athos pentru români. Mănăstirea „Sfântul Ioan Evanghelistul” din Suroti, loc de pelerinaj pentru ortodocși

Close
Închide
  Close