Și se laudă că sunt un cuplu foarte activ sexual, a informat metro.co.uk. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 14 ani.

„Suntem în continuare activi sexual ca orice cuplu de îndrăgostiți. Ne oprim adeseori pe stradă și ne sărutăm. Niciodată n-am ținut cont de diferența de vârstă pe stradă.

L-am mai pupat pe Simon pe gât și l-am ciupit de fund în supermarket. Iar el m-a tras de sutien. Facem ceea ce face orice cuplu de îndrăgostiți”, a spus Edna.

Simon cântă la orgă și este considerat chiar un fenomen pe plan local, în Weston – super – Mare, Somerset. El îi cântă, în continuare, Ednei, piesa favorită: „Goodnight, sweetheart!”.

Simon a trebuit să renunțe la concertele pe care le susținea prin toată țara după ce a fost diagnosticat cu diabet și a suferit un transplant de rinichi.

Simon, care suferă de dislexie, dispraxie și sindromul lui Asperger, trebuie doar să asculte o dată o melodie pentru a o putea reproduce!

Simon n-a avut niciodată o prietenă, Edna are nepoți!

Edna, care are patru nepoți, dar e captivată de noua ei viață. „Ne iubim din ce în ce mai mult. Dragostea noastră a crescut de-a lungul anilor. E minunat.

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații
Recomandări

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații

Simon are problemele lui de sănătate, iar eu îmbătrânesc. Dar știți pe cineva care întinerește?”, a declarat Edna.

„Simon a suferit un transplant de rinichi în urmă cu patru ani și a fost diagnosticat cu diabet, așa că trebuie să îl hrănesc corect”, a mai adăugat bătrâna.

„Am probleme cu mobilitatea, dar cu înaintarea în vârstă oricine are astfel de probleme”, a mai spus femeia.

Cei doi s-au cunoscut în 2003. Edna, fost inginer, a mai lucrat, după ce a ieșit la pensie, ca secretară la un club unde Simon mai susținea concerte la orgă.

Simon, care nu avusese nicio prietenă anterior, susține că a fost dragoste la prima vedere!

Edna are doi copii, Lorraine (59 de ani) și Russell (57 de ani), care, susține ea, sunt de acord cu relația ei. Edna a avut anterior o căsnicie care a durat 37 de ani.


EXCLUSIV | Ambasadorul Venezuelei la București, în fața imaginilor cu copii care caută hrană în pubele: „Situaţia e normală. Nu se mănâncă din gunoaie, sunt actori plătiţi”. Cum descrie viața în țara în care pâinea costă mai mult decât un plin de benzină

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile