MENIU CAUTĂ

Ea are 83 de ani, el a împlinit 44, dar spun că se iubesc ca niște adolescenți: „Îl mai ciupesc de fund prin supermarket!”

Distribuie

Un cuplu din Anglia a spart toate conveniențele sociale. Ea, Edna, are 83 de ani. El, Simon, are doar 44 de ani. În ciuda faptului că sunt 40 de ani diferență, ei formează un cuplu.

Și se laudă că sunt un cuplu foarte activ sexual, a informat metro.co.uk. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 14 ani.

„Suntem în continuare activi sexual ca orice cuplu de îndrăgostiți. Ne oprim adeseori pe stradă și ne sărutăm. Niciodată n-am ținut cont de diferența de vârstă pe stradă.

L-am mai pupat pe Simon pe gât și l-am ciupit de fund în supermarket. Iar el m-a tras de sutien. Facem ceea ce face orice cuplu de îndrăgostiți”, a spus Edna.

Simon cântă la orgă și este considerat chiar un fenomen pe plan local, în Weston – super – Mare, Somerset. El îi cântă, în continuare, Ednei, piesa favorită: „Goodnight, sweetheart!”.

Simon a trebuit să renunțe la concertele pe care le susținea prin toată țara după ce a fost diagnosticat cu diabet și a suferit un transplant de rinichi.

Simon, care suferă de dislexie, dispraxie și sindromul lui Asperger, trebuie doar să asculte o dată o melodie pentru a o putea reproduce!

Simon n-a avut niciodată o prietenă, Edna are nepoți!

Edna, care are patru nepoți, dar e captivată de noua ei viață. „Ne iubim din ce în ce mai mult. Dragostea noastră a crescut de-a lungul anilor. E minunat.

Simon are problemele lui de sănătate, iar eu îmbătrânesc. Dar știți pe cineva care întinerește?”, a declarat Edna.

„Simon a suferit un transplant de rinichi în urmă cu patru ani și a fost diagnosticat cu diabet, așa că trebuie să îl hrănesc corect”, a mai adăugat bătrâna.

„Am probleme cu mobilitatea, dar cu înaintarea în vârstă oricine are astfel de probleme”, a mai spus femeia.

Cei doi s-au cunoscut în 2003. Edna, fost inginer, a mai lucrat, după ce a ieșit la pensie, ca secretară la un club unde Simon mai susținea concerte la orgă.

Simon, care nu avusese nicio prietenă anterior, susține că a fost dragoste la prima vedere!

Edna are doi copii, Lorraine (59 de ani) și Russell (57 de ani), care, susține ea, sunt de acord cu relația ei. Edna a avut anterior o căsnicie care a durat 37 de ani.


EXCLUSIV | Ambasadorul Venezuelei la București, în fața imaginilor cu copii care caută hrană în pubele: „Situaţia e normală. Nu se mănâncă din gunoaie, sunt actori plătiţi”. Cum descrie viața în țara în care pâinea costă mai mult decât un plin de benzină

Citește mai multe despre Anglia, Cuplu, diferențe și varsta pe Libertatea.

Comentarii