MENIU CAUTĂ

Elena Udrea, despre noile dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiță: „Nu înțeleg ce jocuri face”

Distribuie

Elena Udrea, despre noile dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiță. Fostul ministru Elena Udrea a avut o nouă reacție, după noile dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiță. Într-o postare pe Facebook, Elena Udrea infirmă zvonul conform căruia ar fi vrut să preia postul Realitatea TV, spunând că Sebastian Ghiță e cel care a luat-o, "cu ajutorul lui Maior și Coldea”, și a făcut România TV .

Cât despre celebrul episod din toamna lui 2014, când Elena Udrea a fost fotografiată la Paris, alături de şefa DIICOT, Alina Bica, fostul ministru susține că nu știe ce conține raportul înaintat de SRI lui Traian Băsescu și cere desecretizarea acestuia.

Sebastian Ghiţă a spus că ”pozele cu Elena Udrea şi Alina Bica la Paris au apărut pentru ca Udrea să nu ajungă preşedinte”.

„Deși m-a prins episodul țâșpe din interviul cu Sebi Ghiță la spital și am cu totul alte priorități, având în vedere că am fost subiect al acestei filmări, probabil pentru că în celelalte episoade nu reușește să rupă gur târgului cu nimic, vreau să îi răspund scurt, amicului meu de la Belgrad.

Nu înțeleg ce jocuri face, decât că nu își reneagă originile, orice ar fi SRI și Maior trebuie să fie bine…

2. Nu eu am vrut să iau Realitatea, nici nu aveam cum, ci el a luat-o și a făcut RTV-ul (România TV – n.r.), cu ajutorul lui Maior și Coldea. Eu m-am opus explicit preluării, le-am reproșat celor din conducerea SRI etc, lucruri despre care vorbesc în Jurnalul meu, ba chiar am și spus public în emisiunea România 9 de la TVR.

De ce era nevoie să aibă televiziune, am văzut ulterior, când atacul la Traian Băsescu, la mine și alții de pe lista neagră a fostului adjunct SRI se dădea prin Rtv mai ceva ca prin A3. Sigur, erau vremurile când Sebi era încă prieten cu Coldea.

3. De unde știe Ghiță ce conține Raportul??? Eu, care eram vizată și mult mai apropiată de Președintele care l-a cerut și l-a citit, habar nu am ce conține. Dar sunt sigură că dacă ar fi avut o singură referire la vreo faptă de-a mea, de-a lui Bica, în afara legii, aș fi aflat pe loc. Oricum, că să ne lămurim, cer desecretizarea lui.

Mă mir că acum spune altceva, după ce zilele trecute tot Ghiță declară că a fost sunat de Coldea în ziua în care au fost publicate pozele în mod clandestin pe internet, care i-a dat un IP al unui site de pe care urma să preia fotografiile cu mine și cu Bica, pentru a le da într-un mare show tv, la televiziunea făcută împreună de ei. Ceea ce s-a și întâmplat atunci.

Cât privește poveștile pe care le-ar fi auzit de la SRI cu dosare cu arabi și nu mai știu ce, și acest episod este descris de mine în Jurnal, apoi l-am dat exemplu și public de câteva ori, că probă a implicării lui Coldea în afaceri, de partea unora.

Dar, și aici e mai simplu decât desecretizarea Raportului, îl rog/autorizez pe domnul Cristoiu să publice secvențele din Jurnal despre care discută Sebi Ghiță, că să ne lămurim.

În concluzie, pot să presupun doar că îi e foarte greu în Serbia și că nici el nu mai știe cui să îi facă pe plac, ca să îi fie bine. Adică exact ce a făcut mereu…”, scrie Elena Udrea, care e însărcinată cu gemeni, pe pagina ei de Facebook.

Recent, Elena Udrea a fost fotografiată alături de Alina Bica și în Costa Rica.CITEȘTE ȘI… Prognoza meteo pentru perioada 26 martie-8 aprilie. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni 

Citește mai multe despre Alina Bica, Elena Udrea, sebastian ghita, DIICOT și Elena Udrea pe Libertatea.

Comentarii