Mergi direct la conținut »
Elena Udrea, despre posibila colaborare cu Securitatea a lui Traian Băsescu: „Este lucrat pentru a nu pleca europarlamentar”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Elena Udrea, despre posibila colaborare cu Securitatea a lui Traian Băsescu: „Este lucrat pentru a nu pleca europarlamentar”

Elena Udrea, care în trecut a fost consilierul lui Traian Băsescu, este de părere că fostul președinte al României „este lucrat pentru a nu pleca europarlamentar”. Totul a pornit de la informațiile apărute în ultimele zile, potrivit cărora CNSAS a votat reverificarea relației fostului președinte Traian Băsescu cu Securitatea după ce în dosarul său au apărut noi informații.

De Ioana Tomescu,

„Tare chestia asta cu Traian Băsescu “descoperit” de CNSAS fost colaborator al vechii Securități, când să primească aviz pentru a candida la europarlamentare. După ce tot CNSAS a spus de patru ori până acum că fostul Președinte nu a colaborat cu Securitatea lui Ceaușescu în 2002, 2004, 2006 și 2014!!!

NU AM NICIO ÎNDOIALĂ că Traian Băsescu este lucrat pentru a nu pleca europarlamentar. Ce încă nu aș spune cu certitudine este CINE îl lucrează? Pentru cine este Traian Băsescu la Bruxelles o piedică sau o amenințare?”, a scris pe Facebook Elena Băsescu. 

„Mai nou CNSAS a luat locul DNA că instrument de scoatere din scena politică a nedoritilor și că, mai important decât dacă e adevărat sau nu, este să aflăm cine face jocul acesta față de Traian Băsescu?”, a mai scris fostul ministru.

CNSAS a anunțat, joi, că „a adoptat nota de constatare şi a dispus introducerea la Secţia de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Bucureşti a acţiunii în constatare pentru stabilirea calităţii de colaboratoral Securităţii pentru următoarea categorie de persoane: art.3 lit.b, art.5 alin.1 (deputat sau senator în Parlamentul României, membru în Parlamentul European – 1 persoană”.

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că va merge să vadă dosarul în instanță, iar apoi va avea o poziție publică legată de acest subiect.


Citește și:

G4Media: Noi informații în dosarul lui Traian Băsescu de la CNSAS. S-a votat reverificarea relației fostului președinte cu Securitatea

Ce spune Traian Băsescu despre acuzaţiile privind dosarul de colaborator al Securităţii: „Sunt la a cincea adeverinţă. Înţeleg că… colaborare, colaborare, dar nu există un angajament”

Close
Închide
  Close