Mergi direct la conținut »
Emmanuel Macron suferă de insomnie. Problemele au început după ce a devenit președinte
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Emmanuel Macron suferă de insomnie. Problemele au început după ce a devenit președinte

Emmanuel Macron suferă de insomnie. Problemele au început după ce a devenit președinte

Emmanuel Macron suferă de insomnie. Brigitte Macron este îngrijorată cu privire la starea de sănătate a soțului ei, care spune că funcția de președinte al Franței îi dăunează acestuia. 

Din cauza programului neregulat și cel mai probabil din cauza stressului, Macron suferă de insomnie, informează ONE.

L’Express a dezvăluit că prima doamnă ar dori ca soţul ei să aibă mai multă grijă de propria persoană. Macron intră în biroul său sau în dormitor şi se apucă de citit, îşi pregăteşte discursurile pentru a doua zi, contactează claboratorii şi miniştrii săi, potrivit aceleași publicații.

Deși nu pare, insomnia poate avea urmări destul de grave. Ea reprezintă o tulburare a somnului care se manifestă prin reducerea duratei sau profunzimii lui.

Emmanuel Macron a devenit noul preşedinte al Franţei, după ce a ajuns în cel de-al doilea tur al alegerilor alături de Marine Le Pen. Macron, în vârstă de 39 de ani, este căsătorit cu profesoara sa din liceu, Brigitte Trogneux, cu 25 de ani mai în vârstă că el.


Fratele lui Cristian Pomohaci este cadru universitar. Trăiește la Sibiu și are peste de 100 de lucrări știintifice publicate


 

Close
Închide
  Close