Mergi direct la conținut »
O companie aeriană low cost își întrerupe activitatea în România. Ce se întâmplă cu pasagerii care și-au luat bilete
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri > O companie aeriană low cost își întrerupe activitatea în România. Ce se întâmplă cu pasagerii care și-au luat bilete

O companie aeriană low cost își întrerupe activitatea în România. Ce se întâmplă cu pasagerii care și-au luat bilete

O companie aeriană low cost își întrerupe activitatea în România. Este vorba despre Ernest Airlines, care îşi întrerupe temporar, din 8 octombrie, operaţiunile în România și le va relua în primăvară.

Compania aeriană italiană Ernest Airlines își întrerupe operațiunile în România, din 8 octombrie.

Decizia se datorează unui plan de îmbunătăţire pentru piaţa din România, dar şi pentru pieţe din Europa, care include extinderea flotei cu patru noi aeronave – toate A320, până în aprilie 2019. Rutele existente se vor păstra, dar se vor adăuga altele noi”, informează compania, potrivit Agerpres.

Ernest Airlineș își va relua operațiunile după finalul lunii martie 2019. Până atunci, compania are în plan lansarea site-ului în varianta română, un call center dedicat, o aplicaţie mobilă şi check-in online.

Suntem mulţumiţi de lansarea rutelor Italia – România din această vară şi ne dorim să venim mai bine în întâmpinarea nevoilor pasagerilor noştri. Aşa că, începând cu primăvara 2019, pasagerii noştri vor beneficia de îmbunătăţire la nivelul serviciilor şi noi rute. Noile conexiuni cu oraşe din Italia vor fi anunţate înainte deschiderii vânzărilor de bilete din vara anului 2019. Cele patru rute existente cu 10 zboruri săptămânale se vor relua din primăvară”, a declarat Davide Strinna, Country Manager România şi Ucraina.

Pasagerii care și-au achiziționat bilete vor primi rambusare totală.

Recent, Wizz Air a decis să renunțe la ruta București-Cluj, începând cu 27 octombrie 2018.


CITEȘTE ȘI: 

VIDEO / Prima zi de școală. La 10 kilometri de centrul Capitalei, o fată studioasă învață la lanternă!

Close
Închide
  Close