„M-am decis. Nu”, a declarat Eugen Teodorovici, fiind întrebat dacă îşi menţine candidatura în cursa internă a PSD pentru alegerile prezidenţiale.

El a afirmat că va vota marţi, când are loc Biroul Politic Naţional al PSD, în funcţie de ce candidaţi rămân.

Atunci, vor fi prezentate rezultatele sondajelor comandate de PSD, care să ajute la desemnarea unui canddiat propriu la alegerile prezidențiale.

„Marţi în Comitetul Executiv, în funcţie de ce candidaturi rămân, acolo o să îmi exprim un vot. Sper că marţi să se încheie discuţia”, a spus Eugen Teodorovici.

Biroul Politic Naţional al PSD va avea loc marţi, la Parlament, începând cu ora 11:00. Social-democraţii vor alege candidatul partidului pentru alegerile prezidenţiale, urmând ca mai apoi propunerea să fie validată în Comitetul Executiv, începând cu ora 12:00.

Oficial, au rămas în competiţia internă pentru prezidenţiale trei candidați (secretarul general al PSD Mihai Fifor, deputatul Liviu Pleşoianu şi senatorul Şerban Nicolae), dar premierul Viorica Dăncilă a anunţat că dacă PSD îi va solicita să candideze la prezidenţiale, va accepta ce spune formaţiunea şi nu va da înapoi.

Şi Primarul Municipiului București, Gabriela Firea, se gândeşte la o candidatură pentru Cotroceni.

Edilul Capitalei a precizat că e dispusă să candideze la prezidențiale, dacă va fi susținută de o alianță PSD-ALDE-Pro România.

Apoi a declarat că se va gândi dacă va candida la prezidenţiale din afara partidului, în cazul în care la Comitetul Executiv de marţi nu va fi desemnată pentru cursă din partea PSD, menţionând că Viorica Dăncilă nu are şanse de succes.

Congresul PSD pentru validarea prezidenţiabilului are loc pe 3 august, notează Mediafax.

Viorica Dăncilă se întâlneşte azi cu Tăriceanu şi Ponta, pentru a cere susţinerea candidatului PSD la prezidenţiale.

FOTO: Hepta

Citeşte şi:

Dăncilă este o bucurie pentru PNL și USR-PLUS și o insultă pentru votanții PSD

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI