MENIU CAUTĂ
, de Florian Gheorghe, Livia Lixandru

EXCLUSIV/ Laura Lavric vânduse casa părintească mistuită de flăcări! Ce planuri avea noul proprietar cu micuța construcție

Distribuie

În noaptea de sâmbătă spre duminică, construcţia de pe proprietatea din Costişa a vedetei populare a fost mistuită de flăcări.

Nu e nicio pagubă, nici pentru vedetă, care înstrăinase locuL, nici pentru noul proprietar, care voia să demoleze clădirea!

La două zile după ce a împlinit 72 de ani şi a venit la Bucureşti pentru a-şi sărbători ziua de naştere alături de cei mai apropiaţi prieteni, Laura Lavric a primit o veste proastă: casa părintească din satul Costişa, judeţul Suceava, a interpretei de muzică populară a fost mistuită de flăcări.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, micuţa construcţie a fost cuprinsă de flăcări, iar pompierii, deşi au intervenit cu şapte autospeciale, nu au putut salva nimic. Se pare că incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit, în magazia de lemne.

„La sosirea echipajelor, ardeau generalizat construcţiile din gospodărie, corp comun, majoritatea din lemn, cu pericol de propagare la două locuinţe învecinate. Au ars casa de locuit pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, o magazie de lemne pe 20 de metri pătraţi, un depozit de furaje şi un adăpost de animale pe câte 30 de metri pătraţi fiecare. Au mai ars circa două tone lemn de foc, patru tone de furaje şi bunuri casnice”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Din fericire, nu era nimeni acolo. Ieri, Laura Lavric se afla la Oradea. Nici de pagube materiale nu s-a plâns artista. Ea apucase se bată palma pentru vânzarea proprietăţii, iar cumpărătorul îşi exprimase clar dorinţa de a demola casa de lemn, pentru a ridica o construcţie nouă. Aşadar, nicio pierdere pentru niciuna din părţi. Ba chiar, am putea spune, noul proprietar a scăpat de cheltuiala pe care ar fi presupus-o demolarea casei bătrâneşti.


CITEȘTE ȘI: Laura Lavric, primele declaraţii după ce casa i-a luat foc. „Am văzut în flăcări copilăria mea”

Citește mai multe despre laura lavric și casa parinteasca pe Libertatea.

Comentarii