Mergi direct la conținut »
Explozie într-un bloc din Constanța, din cauza unei acumulări de gaze de la o butelie. Un bărbat a fost rănit
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Explozie într-un bloc din Constanța, din cauza unei acumulări de gaze de la o butelie. Un bărbat a fost rănit

Explozie într-un bloc din Constanța, din cauza unei acumulări de gaze de la o butelie. Un bărbat a fost rănit

Un bărbat a suferit arsuri pe corp, în această seară, în urma unei explozii produse la locuinţa sa din municipiul Constanţa, din cauza unei acumulări de gaze de la o butelie, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea.

De Dragoș Tănase,

Explozia a avut loc într-o anexă a imobilului situat pe strada Nucilor, într-o bucătărie de vară.

„Acumularea de gaz de la o butelie a fost într-o anexă unde victima avea o bucătărie de vară. Bărbatul, de aproximativ 65 de ani, a fost transportat la spital cu arsuri de gradul II pe hemifaţă şi pe ambele mâini”, au transmis reprezentanții  ISU Dobrogea, citați de Agerpres.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au intervenit şase pompieri cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă de terapie intensivă mobilă SMURD C.

În luna februarie, un alt bloc din Constanța a fost zguduit de o explozie foarte puternică. Un apartament de la etajul 1 al imobilului B5 de pe strada I. C. Brătianu a fost distrus de o explozie cauzată de o acumulare de gaze.

FOTO – Arhivă


Citește și… FOTO/ Explozie într-un bloc din Constanța. Trei persoane, între care un copil de trei ani, au fost rănite

Explozii în două locuințe din Constanța, în această dimineață. O persoană a fost rănită


 

Close
Închide
  Close