Mergi direct la conținut »
VIDEO | Familia lui Michael Jackson dă în judecată postul de televiziune HBO înainte de difuzarea documentarului "Leaving Neverland"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Familia lui Michael Jackson dă în judecată postul de televiziune HBO înainte de difuzarea documentarului "Leaving Neverland"

VIDEO | Familia lui Michael Jackson dă în judecată postul de televiziune HBO înainte de difuzarea documentarului „Leaving Neverland”

După ce familia lui Michael Jackson s-a declarat revoltată de reacțiile care au urmat difuzării, la festivalul de film Sundance, a documentarului care relansează acuzațiile de agresiune sexuală împotriva celebrului artist, apropiații starului dau în judecată postul de televiziune HBO cu câteva zile înainte de lansarea producției "Leaving Neverland". 

De Andreea Radu,

HBO a fost dat în judecată, joi, pentru controversatul documentar „Leaving Neverland”, care urmează să fie difuzat la 3 martie. Rudele lui Michael Jackson au depus o plângere la Tribunalul Suprem din Los Angeles.

Plângerea se bazează pe un contract mai vechi, încheiat cu HBO în 1992, privind difuzarea „Michael Jackson Live in Bucharest: The Dangerous Tour”, un documentar despre concertul pe care artistul l-a realizat pentru promovarea albumului său „Dangerous”, potrivit Agerpres.

Potrivit plângerii depuse, acest contract includea o clauză prin care HBO se angaja să nu facă niciun fel de comentarii sau să recurgă la practici de orice fel care ar putea să-l „denigreze” pe Michael Jackson sau pe reprezentanții săi.

HBO avea obligația, din punct de vedere legal,  să-i înștiințeze şi să-i consulte pe moștenitorii cântăreţului, „dacă doreşte să difuzeze programe adiţionale despre Michael Jackson”. În urma acestor încălcări, familia lui Jackson ar putea să ceară despăgubiri ce ar putea depăşi 5 milioane de dolari.

Documentarul „Leaving Neverland”, în regia lui Dan Reed, a declanșat furie printre fanii regelui pop. În peliculă apar doi bărbați care îl acuză pe Jackson de abuz sexual.

Michael Jackson care a murit în anul 2009 din cauza unei supradoze de medicamente a fost achitat în anul 2005 pentru abuzarea unui minor.

Foto Hepta


VIDEO/ La 75 de ani, Margareta Pâslaru dă lecții de modă. „Las mereu imaginația să lucreze”


 

Close
Închide
  Close