Mergi direct la conținut »
VIDEO/ La 75 de ani, Margareta Pâslaru dă lecții de modă.
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ La 75 de ani, Margareta Pâslaru dă lecții de modă. "Las mereu imaginația să lucreze"

VIDEO/ La 75 de ani, Margareta Pâslaru dă lecții de modă. „Las mereu imaginația să lucreze”

Margareta Pâslaru iese rar în lume, la evenimente mondene, dar când o face, o face într-un mare stil. Miercuri seară, la petrecerea unei reviste glossy, artista de 75 de ani le-a dat o adevărată lecție de modă tuturor vedetelor prezente la eveniment.

De Denisa Macovei,

Margareta Paslaru

 Margareta Pâslaru știe să se alinieze cu trendurile actuale, fără însă să exagereze sau să-și trădeze vârsta. Extrem de nonconformistă, marea actriță și cântăreață a păstrat limitele decenței și ale bunului gust, însă a reușit să întoarcă toate privirile. Iar celelalte vedete prezente la eveniment, chiar dacă și-au ales pe sprânceană ținutele, au fost eclipsate de Margareta Pâslaru, care, culmea, nici nu s-a obosit prea tare!

Margareta Paslaru

Lucrează la o nouă carte

Îndrăgita artistă ne-a mărturisit că apariția ei este mai îndrăzneață pentru că face o probă de costum pentru un proiect în desfășurare.

„Las mereu imaginația să lucreze. Acum fac o probă de costum. Așa se explică încercarea din seara asta. Să vedem dacă va plăcea și regizorului cu care colaborez. Veți vedea rezultatele cât de curând, dar pe primul plan este cartea la care lucrez. Volumul al doilea al cărții „Eu și timpul”. Sunt mii de fotografii, sute de articole din care trebuie să triez și e mult de lucru, dar să sperăm că va ieși bine”, ne-a mărturisit Margareta Pâslaru.

Artista ne-a explicat și de ce prezența ei e destul de rară la evenimente: este extrem de ocupată! Chiar dacă va împlini anul acesta 76 de ani, își umple mereu agenda cu proiecte – evident, majoritatea în teatru. Vreun secret legat de energia ei debordantă, o rețetă specială? Spune că nu, pur și simplu așa este ea: neobosită!

„Dacă ar fi o rețetă, toată lumea ar face-o. Nu pot să vă spun cum funcționez mai bine”, a punctat Margareta Pâslaru.

VIDEO: Cosmin Nistor; FOTO: Dumitru Angelescu


Borcea a fost transferat la Penitenciarul Spital Rahova. Deținutul a cerut să fie supus unor investigații medicale

 
 
Close
Close
Închide