MENIU CAUTĂ

Femeie violată și lăsată să moară pe un câmp, în Vaslui! Cadavrul a fost găsit după 3 zile. Cine sunt principalii suspecți

Distribuie

Caz cutremurător într-o comună din județul Vaslui. Trei tineri cu vârste cuprinse între 16 și 23 de ani au fost reținuți sub acuzația că au violat o femeie, în vârstă de 49 de ani, pe care au abandonat-o apoi pe un câmp și au lăsat-o să moară!

Femeia a fost găsită moartă la trei zile după ce a fost sesizată dispariția ei. Medicii legiști care au efectuat autopsia au ajuns la concluzia că femeia a fost abuzată sexual, apoi lăsată în agonie de agresori.

Trei tineri, de 16, 17 și 23 de ani, au fost reținuți în acest caz, fiind acuzați de omor și viol în formă agravantă.

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că agresiunea sexuală a avut loc pe 6 martie, pe drumul ce leagă localităţile Ghergheleu (comuna Codăeşti) de Iaz (comuna Soleşti). În ziua respectivă, femeia de 49 de ani, care muncea cu ziua prin sat, a lucrat la patronul magazinului din sat.

La finalul programului, a mers la magazinul patronului, pentru a-și primi banii și mâncarea. Acolo, ea a intrat în vorbă cu un tânăr de 23 de ani.

La un moment dat, femeia a plecat la toaletă, însă tânărul a urmărit-o, a luat-o cu forța, pe jumătate dezbrăcată și a urcat-o într-o căruță, ajutat de doi tineri minori.

Pe drumul spre Iaz, cei trei au oprit căruța și au batjocorit-o pe femeie, care nu s-a putut apăra. După agresiunea sexuală, cei trei au plecat și au abandonat victima pe câmp, relatează Adevărul.

Patronul magazinului a sesizat dispariția femeii a doua zi dimineață, după ce a găsit o parte din hainele femeii în toaletă.

Victima a fost descoperită la trei zile de la agresiune, pe 9 martie, pe câmpul unde fusese abandonată de agresori.

Cei trei tineri care au fost reținut vor fi prezentați judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.


Citește și:

Unde-și ascundeau bogații banii înainte de Revoluție. Metode ingenioase de pe vremea lui Ceaușescu, de frica Legii ilicitului

Comentarii