Mergi direct la conținut »
O fetiță de 5 ani a fost violată și ucisă în Baia Mare. Trupul copilei, descoperit lângă un combinat / VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O fetiță de 5 ani a fost violată și ucisă în Baia Mare. Trupul copilei, descoperit lângă un combinat / VIDEO

O fetiță de 5 ani a fost violată și ucisă în Baia Mare. Trupul copilei, descoperit lângă un combinat / VIDEO

O fetiță de 5 ani a fost violată și ucisă în Baia Mare. Trupul copilei a fost găsit, în zona unui combinat situat la marginea orașului.

UPDATE ora 10:52. Surse judiciare au declarat pentru Libertatea.ro că fetița a dispărut de acasă luni, în jurul orei 15:00, însă tatăl ei a anunțat poliția abia după aprope opt ore, în jurul orei 23:00. La scurt timp după ce a fost anunțată dispariția copilei, aceasta a fost găsită fără viață, în zona combinatului din Baia Mare.


Din primele informații, fetița de cinci ani a dispărut de acasă, luni, în jurul prânzului, scrie vasiledale.ro. Părinții au pornit în căutarea ei și au găsit-o, spre miezul nopții, la marginea orașului, în zona combinatului din Baia Mare.

Oamenii spun că fetița a fost violată și mutilată.

Procurorii cercetează cazul pentru a afla în ce împrejurări s-a petrecut fapta înfiorătoare.


Citește și EXCLUSIV/ După ce menajera i-a furat un sfert de kg de aur, Elena Merisoreanu își ține bijuteriile în seif. ”Le vezi rugându-se și nu știi de ce sunt în stare!”


 

Close
Închide
  Close