MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV/ Băiatul lui Dragnea a strâns o avere după nuntă. Care a fost valoarea minimă a darului

Distribuie

Liviu Dragnea și-a însurat duminică fiul, dând o petrecere grandioasă la Palatul Snagov, la care au fost invitați peste 700 de oameni, politicieni cu greutate și oameni de afaceri. Una din cele mai arzătoare întrebări, la o zi de la importantul eveniment, este legată de valoarea totală a "încasărilor" obținute de Dragnea junior, din darul de nuntă. 

Deși Codrin Ștefănescu spunea, înainte de eveniment, că nu va fi o nuntă cu dar, lucrurile nu au stat deloc așa. Astfel, potrivit surselor Libertatea, băiatul lui Dragnea a strâns o avere la petrecerea de la Snagov.

Menționăm că meniul de nuntă la Palatul Snagov a fost de 110 de euro de persoană. Potrivit surselor Libertatea, cel mai mic dar de nuntă a fost, pe lângă suma de bani pentru „tacâm”, de 390 de euro. Mai exact, în plic a fost lăsată o sumă totală de 500 de euro. Alți invitați, puțin mai generoși, au pus în plic, pe lângă suma de bani pentru „tacâm”, un „supliment” în valoare de 500 de euro.

Dar, pentru că nu vorbim despre orice nuntă, ci despre cea a fiului liderului celui mai puternic partid politic din România, au fost și nuntași care au ridicat ștacheta mult mai sus și au lăsat mirilor cadouri care depășesc valoarea de 1.000 de euro.

Astfel, la un calcul simplu, ținând cont de numărul de invitați și valoarea darului, se poate specula că nunta lui Dragnea Jr. a avut încasări de peste jumătate de milion de euro.

De precizat este că fiica cea mică a lui Traian Băsescu, Elena Băsescu, cea care și-a organizat nunta tot la Palatul Snagov, a câștigat la nuntă nu mai puțin de 460.000 de euro. Cel puțin dacă ne luăm după declarația de avere făcută publică de Elena Băsescu, în 2013, la un an de la eveniment.


CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV/ Răzvan Ciobanu analizează vestimentația lui Liviu Dragnea, de la nunta fiului. „Unde și-a găsit ținuta asta atât de învechită?!”

FOTO/ Irina Tănase a schimbat trei rochii în ziua nunții lui Dragnea Jr. Ce ținute a purtat iubita lui Liviu Dragnea

FOTO/ Noi imagini de la cununia religioasă dintre Valentin Dragnea și Gina Tătulescu

FOTO/ Invitații la nunta lui Dragnea Jr. și-au etalat mașinile de lux. Cine este deputatul care a ales să vină cu taxiul

FOTO/ Irina Tănase, iubita lui Dragnea, ţinută ca a lui Meghan Markle. Rochia ducesei de Sussex costă 1.350 de lire

Citește mai multe despre Valentin Dragnea și Nuntă pe Libertatea.

Comentarii