Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO/ Invitații la nunta lui Dragnea Jr. și-au etalat mașinile de lux. Cine este deputatul care a ales să vină cu taxiul

FOTO/ Invitații la nunta lui Dragnea Jr. și-au etalat mașinile de lux. Cine este deputatul care a ales să vină cu taxiul

Invitații la nunta lui Dragnea Jr. și-au etalat mașinile de lux, duminică seară, la Snagov, locul unde a avut loc evenimentul politic și monden al anului. Nu toți, însă, au venit la volanul mașinilor impunătoare, unii dintre invitați, inclusiv un deputat PSD, alegând să vină cu taxiul.

Fotografii: Vlad Chirea

Invitații la nunta lui Valentin Dragnea au început să își facă apariția, la Palatul Snagov, după ora 18:00. Majoritatea au venit la volanul mașinilor de lux pe care le posedă: Jeep Grand Cherokee, Land Rover Discovery, Porsche, Volkswagen Touareg, dar şi alte maşini de lux precum Lexus, Mercedes S350, sau BMW seria 7.

Au fost și invitați care au ales să vină la eveniment cu taxiul. Printre aceștia, deputatul PSD Nicolae Bacalbașa, scrie Mediafax.

Mirele și mireasa, au ajuns într-un SUV negru acompaniat de o motocicletă, Socrul mare, Liviu Dragnea, a venit la nunta fiului său cu un Volkswagen Passat de generaţie nouă.

De menționat este faptul că, recent, fiul lui Liviu Dragnea și-a cumpărat în leasing o mașină nouă. Valentin Dragnea conduce un BMW de peste 150.000 de euro. Potrivit Auto Bild, mașina băiatului lui Dragnea se poate comanda prin gesturi și atinge 100 de km/h în 3,7 secunde!

Valentin Dragnea și Gina Tătulescu s-au căsătorit duminică. Deși inițial ceremonia religioasă trebuia să aibă loc la Biserica Sf Elefterie, din centrul Capitalei, familia s-a răzgândit în ultimul moment. Astfel, ceremonia a fost oficială într-o capelă, în Palatul Snagov.

Tatăl unuia dintre copiii intoxicați cu gaze la Școala 133: «A fost cumplit»
Recomandări

Tatăl unuia dintre copiii intoxicați cu gaze la Școala 133: «A fost cumplit»


CITEȘTE ȘI:

Close
Închide
  Close