Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO/ Irina Tănase, iubita lui Dragnea, ţinută ca a lui Meghan Markle. Rochia ducesei de Sussex costă 1.350 de lire

FOTO/ Irina Tănase, iubita lui Dragnea, ţinută ca a lui Meghan Markle. Rochia ducesei de Sussex costă 1.350 de lire

Irina Tănase, iubita lui Dragnea, a avut o ţinută ca a lui Meghan Markle la cununia civilă dintre Valentin Dragnea şi Gina Alexandra Tătulescu.

Pentru cununia civilă, tânăra de 25 de ani a fost îmbrăcată într-o rochie de culoare bluemarin. Rochia seamănă izbitor cu una din ţinutele purtate de Meghan Markle. Rochia actualei ducese de Sussex este o creaţie a designerului Roland Mouret. Daily Mail scria, în luna mai, că rochia, care face parte din colecția Resort 2018 a designerului francez, costă 1.350 de lire sterline. Creaţia a primit numele „Barwick” dress.

Rochia purtată de Meghan Markle, în luna mai (FOTO: ©Alpha Press / Hepta)

Rochia purtată de Meghan Markle, în luna mai (FOTO: ©Alpha Press / Hepta)

Meghan Markle a purtat rochia în luna mai, înainte de căsătoria cu Prinţul Harry, când s-a afişat alături de mama sa, Doria Ragland.

Despre ţinuta Irinei Tănase, stilista Adina Buzatu a spus, la România TV, că realizarea rochiei este una de calitate şi că iubita lui Liviu Dragnea a arătat excepţional.

CITEŞTE ŞI:

Close
Închide
  Close